Udenfor Skagenkontoret i Havnemesterboligen

Sæsonen 2023 skydes i gang: Nu åbner turistkontoret i Skagen

13.2.2023
Foto: Destination Nord

Destination Nord åbner turistkontoret igen for sæsonen i forbindelse med vinterferien uge 7 og 8. I turistinformationen i den tidligere havnemesterbolig på Vestre Strandvej i Skagen er de veloplagte medarbejdere klar til at tage imod feriegæsterne.

Destination NORDs Skagen-kontor er i brug hele året af destinationsselskabets medarbejdere, men i dag den 13. februar slås dørene op til turistsæsonen, hvorefter kontoret for resten af hovedsæsonen til og med efterårsferien også fungerer som turistinformation.

Den er nemlig åben i de perioder, hvor der er flest gæster i Skagen, dvs. fortrinsvis i skoleferier og ved krydstogtanløb. Det er tænkt som supplement til den digitale gæsteservice i form af websitet EnjoyNordjylland.dk og app’en GoVisit, som er tilgængelig døgnet rundt, året rundt.

I turistinformationen i Skagen vil feriegæsterne møde et hold af friske informationsmedarbejdere, som står klar til at guide til de helt rigtige oplevelser.

- Vi servicerer hele området og vil jo gerne vise vores dejlige byer og natur frem, så vi glæder os til at tage imod de besøgende. I 2022 fik vi igen fornøjelsen af at byde velkommen til internationale gæster, der efter corona igen fandt vej hertil, og vi er helt klar til hovedsæsonen 2023, siger Anne-Grethe Kramme, som er Business Development Manager og ansvarlig for gæsteservice i Destination Nord.

Turistkontoret suppleres som nævnt med en stærk digital tilstedeværelse, men også med turistengle på cykler, som vil opsøge gæsterne der, hvor de er, og tilbyde både hjælp og inspiration. De cyklende turistengle vil være at finde i Skagen i perioden 26. juni til 31. august og 26. juni til 13. august i Frederikshavn og Sæby.

Åbningstider for turistinformationen i Skagen

Der er åbent mandag (10.00 - 16.00) – lørdag (10.00 – 14.00) i følgende perioder:

Vinterferien: mandag d. 13. februar – lørdag d. d. 25. februar

Påskeferien: mandag d. 3. april – lørdag d. 8. april

Kristi Himmelfartsferien: mandag d. 15. maj – lørdag d. 20. maj

Sommerferien: Hele juni, juli og august

Efterårsferien: mandag d. 16. oktober – lørdag d. 21. oktober

For yderligere information, kontakt venligst:

Presseservice: Marie Hammershøy Boye, tlf. 22 71 02 62, mhb@destination-nord.dk

Om Destination Nord:

Destination NORD er sammen med de øvrige 18 destinationsselskaber i Danmark sat i verden for at arbejde professionelt med turismefremme og dermed skabe omsætning og jobs inden for turisme- og oplevelsesøkonomien. Destination Nord er destinationsselskabet for Frederikshavn, Læsø, Brønderslev og Aalborg Kommuner.