Musikkens Hus

Destination NORD holder ’Fall Summit’

21.9.2023
Foto: Kjetil Løite

Med masser af topprofiler fra nordjysk turisme på programmet præsenterer Destination NORD nu Fall Summit ’23. Efterårets store faglige inspirations- og netværksevent er for alle med interesse i nordjysk turisme og finder sted den 13. oktober.

Destination NORD runder snart sæsonen af på Fall Summit, der samler en lang række spændende profiler fra nordjysk turisme. Der er nu ikke tale om et skift ned i gear, tværtimod er programmet tæt besat med temaer, der i sædvanligt højt tempo præsenteres af journalist Helene Dahl Gottschalk.

Blandt de medvirkende er en masse kendte ansigter og inspirerende turismefolk, der disker op med viden og indsigter på hvert deres område. 

Programmet byder altså på flere aktuelle temaer inden for nogle af de væsentligste områder i turismen, herunder markedsføring og PR, erhvervsturisme, bæredygtighed – og så er der ny inspiration at hente hos konkollegerne.

I Aalborg medvirker fx Glamping Skovgårdsminde, som går utraditionelt til et gryende marked for romantik tæt på naturen uden bøvl og besvær, mens Voergaard Slot er med som inspirator for at fortælle om, hvordan de skaber nye oplevelser i de fine, gamle rammer. I Frederikshavn medvirker fx kok Tonny Kristensen, der har flyttet gourmet-eventyret ud på landet, hvor en stor gammel gård nu danner rammen om uendelige muligheder for at skabe madoplevelser ud over det sædvanlige.

Der bliver også mulighed for at høre mere om dansk turismes nye guldæg, nemlig den store, nationale datahub, som skal gøre branchen langt klogere på turisternes adfærd. Netop turisternes adfærd i Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg og på Læsø har Epinion undersøgt henover sommeren, og de observationer bliver også fremlagt sammen med et indblik i Destination NORDs kampagnearbejde og de mange vilde internationale presseomtaler, der har præget 2023.

Der bliver højt til loftet, når to forskellige paneler bestående af fremtrædende folk fra hotel-, restaurant-, detail-, og attraktionsverdenen debatterer turismens dilemmaer med hjælp fra publikum.  

- De halvårlige stormøder er et populært format, fordi der både er inspiration og netværk i fokus, siger direktør i Destination NORD, Tonny Skovsted Thorup. – Det er turismeerhvervets stormøde, hvor vi får indblik i de større trends og udviklinger, men også kigger dybere ned i smalle temaer, der er vigtige for alle i branchen. Der sker så vanvittigt meget på dette område, at vi uden problemer kan fylde programmet op i begge byer og samtidig allerede glæder os til forårets Spring Summit.

Fall Summit ’23 afholdes 13. oktober, både i Musikkens Hus i Aalborg kl. 8.30-10.30 og i Kattegat Silo i Frederikshavn kl. 14-16. Det fulde program og link til tilmelding findes via www.Destination-Nord.dk