Turistengle

Cyklende turistengle på gaden

1.7.2021
Foto: Destination Nord

Fra og med uge 26 kan du møde Destination NORDs turistengle på gader og stræder. De cyklende ”engle” bevæger sig rundt i byen og hjælper og vejleder feriegæsterne. 

Cyklende turistengle er et rigtigt godt supplement til det ”gammeldags” turistkontor, der jo ligger fast ét sted, nemlig i den tidligere havnemesterbolig på Vestre Strandvej 10 i Skagen. 

De cyklende informationsmedarbejdere vil være at finde i Aalborg og Hals samt Sæby, Skagen og Frederikshavn. 

Cykelenglene er hjælpere med et godt lokalkendskab. Og så kan jeg garantere, at det er storsmilende, søde og servicemindede unge mennesker, vi har med at gøre, så vores turister og gæster kan roligt glæde sig, fortæller Anne-Grethe Kramme, som er ansvarlig for gæsteservice i Destination NORD. 

Det sker med et digitalt afsæt. Som led i en bæredygtighedsstrategi vil turistenglene nemlig ikke være belæsset med papir-brochurer, men ”bevæbnet” med tablets, hvor de via hjemmesiden Enjoynordjylland.dk kan hjælpe turisterne med at finde diverse info. 

App’en GoVisit viser vej
Det vigtigste, som turistenglene får med ud på cyklen, er den nye lokationsbestemte app GoVisit. Med den i lommen er feriegæsten nemlig godt klædt på til at opleve byen og området. 

GoVisit indeholder både information om attraktioner, spisesteder og andre oplevelser, og så er det samtidig også nemt at bruge app’en til at finde ud af, hvad der sker i området en bestemt dag eller uge. 

Idéen er, at vores cyklende turistengle dels kan finde og hjælpe turisten lige der, hvor han er, dels kan vejlede til brug af vores app, så turisten også bliver selvhjulpen i forhold til at gå på opdagelse i området, forklarer Anne-Grethe Kramme.