Kvinde spiser smørrebrød på Hos Henius

Smørrebrød i Aalborg

Foto: Johny Kristensen

Når man snakker om Danmark, kan man ikke undgå at snakke om smørrebrød. Smørrebrød har været en del af de fleste danskeres barndom og kan også findes hos de danske restauranter. Her kan du se, hvor du kan nyde lækkert smørrebrød i Aalborg.

Liste
Kort
Smørrebrød rullepølse med øl og akvavit på rødternet dug
Foto: Hos Henius

Hos Henius

Med traditioner, kvalitet og oplevelser i højsædet er dette restauranten for dig, der ønsker et lækkert stykke traditionelt dansk smørrebrød, serveret på mussemalet service, sat på bordet med de rødternede duge og ledsaget af ånden fra De Danske Spritfabrikker.

Læs mere
Mortens Kro
Foto: Mortens Kro

Mortens Kro

Smørrebrød med et tvist er den smagsoplevelse du kan forvente, når du sætter dig til rette ved bordet hos Mortens Kro. For her bliver der serveret moderne smørrebrød i forskellige varianter, men med en stor respekt for de stolte danske smørrebrødstraditioner.

Læs mere
Smørrebrød fra den bette kro, omringet af rugbrød og asparges
Foto: Den Bette Kro

Den Bette Kro

Kender du noget bedre end at få serveret et lækkert stykke dansk smørrebrød lavet med kærlighed? Hvis ikke, så er Den Bette Kro lige stedet for dig. For her har du mulighed for at sætte dig ind i krostuen eller ude i deres hyggelige gårdhave og nyde et traditionelt stykke smørrebrød lavet helt fra bunden.

Læs mere
Smørrebrød fra Lille Nyhavn
Foto: Lille Nyhavn

Lille Nyhavn

Med smørrebrødsnavne på gammeldags manér og alt lavet helt fra bunden, inviterer Lille Nyhavn dig indenfor til en hyggelig bespisning med den hjemlige og familiære stemning i fokus. Her kan du nyde et overdådigt stykke smørrebrød med et lille tvist og hvis du har lyst, med en kold øl på bordet.

Læs mere