©  Foto:

Toftegården Guesthouse Skagen

Udlejning af ferielejligheder og gæsteværelser samt fest/konferencelokale midt i Skagen centrum.

Toftegården er en moderniseret dansk privatejet bondegård fra 1937, der tilbyder udlejning af ferielejligheder og gæsteværelser i sommerperioden 1. marts - 31. oktober samt i vinterferien uge 7 og 8. Der er plads til 28-30 gæster, og der er et samlings-/festlokale, som er velegnet til mindre sammenkomster. Gården er beliggende midt inde i Skagen, tæt ved stranden og med kun 7-10 minutters gåafstand til banegården og byens centrum, gågaden Sankt Laurentii Vej og havnen - en perfekt beliggenhed for dem, som ønsker at sove stille og roligt om natten, men som alligevel vil være tæt på det hyggelige og levende by- og havnemiljø.

 

Ferielejligheder og gæsteværelser

Lejligheder og gæsteværelser er alle dekoreret i en klassisk og hyggelig skagenstil. Fladskærms tv med internationale kanaler og Chromecast på alle tv. Veludstyret køkken og eget badeværelse i alle lejligheder, samt adgang til fælles køkken og bad for vores værelsesgæster. Gode senge, fri parkering, wifi og fitness. Turistguidemappe i alle lejemål. Alle gæster kan gratis sende E-postkort under opholdet. Miljøpolicy ’Green Stay’. Traditionel dansk morgenmad serveres i vores samlings-/festlokale (tilvalg).

Gårdhave med blomster og planter inviterer til afslapning og wellness med udendørs møbler, et lille springvand, liggestole og grill. Rygning og kæledyr er ikke tilladt i lejlighederne eller på værelserne, da en del af gæsterne kan have allergi.

Gæsterne bedømmer opholdet på Toftegården til en score på 8,9 ud af 10 mulige. De har lave priser på grund af deres selvbetjeningsordning.                                                                                                                                                                                 

Hvis du har spørgsmål om Toftegården og deres udlejning etc., er du velkommen at kontakte dem på telefon eller mail. Hvis du vil booke en ferielejlighed eller et gæsteværelse, kan du gøre dette direkte på deres hjemmeside www.skagen.nu via ’Online booking’ øverst på hjemmesiden.