©  Foto:

Street art - Jonny Hefty & Mester88 – Boulevarden 29

Mester88 og lokale Jonny Hefty står bag dette værk, som du finder i porten mellem Boulevarden 29 og 31.

Rolf Rejnholds med aliasset Mester88 har sammen med Jonny Hefty sat deres farverige præg på byen. Det karakteristiske værk portrætterer en ræv, men ikke hvilken som helst ræv. Originalt designet af Jonny Hefty, ’Muggen Ræv’ kan ses flere stedet i Aalborg.

Mester88

”Folk forbinder det [graffiti] med helt unge mennesker og ulovligheder, men os, der lever af det, er nogle gamle drenge efterhånden” siger Rolf Rejnhold i et interview til ugeavisen. Både Rolf og Jonny har rundet de 50 år men det har ikke holdt dem tilbage i deres kunst. Graffitikunstneren forsætter med at sætte hans præg i byer over hele Danmark, nu også i Aalborg. Se flere af Mester88 malerier her.

Jonny Hefty

Jonny Hefty er både rapper og street-art kunster. Da Jonny i 2012 flyttede tilbage til Aalborg efter at have været i København begyndte han at male ræven i Aalborg. ”Den tog del i Aalborgs liv, og jeg opdagede, at folk tog på 'rævejagt'. De ledte efter mine ræve i bybilledet og 'skød' billeder af dem” fortæller han i et interview til Appetize. I 2019 blev ræven endda årets Aalborg Julemærke.