©  Foto:

Sommerkær Bed & Breakfast

Sommerkær Bed & Breakfast ligger i skønne og rolige omgivelser ved Storvorde kun 15 km fra Aalborg. Med udsigt til fjorden og naturen tæt på er dette et oplagt valg, hvis man søger et sted med fred & ro.

Sommerkær B&B består af 10 lejligheder, som alle har eget toilet, bad og indgang, samt WiFi, køleskab, tekøkken, kaffe og te. Seks af lejlighederne er étværelses, og de fire andre lejligheder er toværelses. Fælles for de to typer lejligheder er, at alle lejligheder har udsigt over fjorden. Desuden er man meget tæt på Vildmosen. Stedet henvender sig derfor til turister, som kan lide ro og natur. Og med de kun 15 km til Aalborg er der også mulighed for at tage en tur indtil byen og gøre brug af Aalborgs mange tilbud.

Gode faciliteter

Foruden faciliteterne på de enkelte værelser, indeholder Sommerkær B&B også et stort fælles køkken, samt gode parkeringsmuligheder med plads til lastbiler o.l., der også gør stedet egnet for håndværkere eller andre, som skal arbejde i Aalborg eller omegn for en længere periode.

Ejerne arbejder desuden på at få bygget en lille café, som forventes at stå færdig i 2019. Og derudover kan man hygge sig i deres hyggelige japanskinspirerede have med en stor koi karpe Dam.