©  Foto:

Skovbrynet - Fårup Sommerland

Velkommen til Skovbrynet - en perle af en campingplads, kun 500 meter fra Danmarks Sjoveste Skov! Omgivet af skovens vidunderlige susen, vågner I op til fuglesang og solens første stråler, inden luften fyldes af latter og grin.

Med Fårup Sommerland i baghaven, og en verden af familievenlige oplevelser i nærheden, er det her, på Skovbrynet, at I kan slå lejr og udforske alt, hvad Nordvestkysten har at byde på. 

Uanset om I foretrækker at campere i eget telt under stjernerne, parkere jeres campingvogn på en standplads, overnatte i et af de spritnye glampingtelte eller nyde lidt mere komfort i en hytte eller en ferielejlighed, så er der plads til alle på Skovbrynet. Det gør Skovbrynet til et skønt sted at holde ferie, hvis du vil have store oplevelser og minder, der aldrig forsvinder, med hele familien i det skønne nordjyske. 

Tag på ture i de omkringliggende feriebyer, slap af på de nærliggende strande, eller sus ned ad forlystelsernes vilde rutsjebaner i Fårup Sommerland. Skovbrynet er danner rammerne for sjov og eventyr, hvor hvert øjeblik byder på nye muligheder og spændende oplevelser.

Mærk hvordan den lille hyggelige campingplads for hele familien danner rammerne for en ferie fyldt med sjov, leg og uforglemmelige stunder ved Nordvestkysten.