Grøn oplevelse
©  Foto:

Skagen Strand Feriecenter

Skagen Strand feriecenter er en dejlig grøn oase tæt på Skagen, beliggende midt i den smukke nordjyske natur.

Her finder du ro, skønne strande, vandrestier, cykelruter, seværdigheder, kunst, kultur og selvfølgelig Skagens helt specielle charme.

Toget stopper ved Hulsig Station - kun få hundrede meter fra feriecenteret. På små 12 minutter er du i Skagen centrum, og du må gerne tage din cykel med på toget, hvis du ønsker det.

Feriehuse på Skagen Strand

De lyse og luftige feriehuse er på 72 kvadratmeter og har plads til op til 7 personer. De er alle fuldt udstyrede og har en privat sydvendt terrasse med havemøbler. Feriehusene ligger ugeneret med store grønne arealer omkring og hyggelige stisystemer fører dig hen til den skønne og børnevenlige Hulsig Strand.

Faciliteter

Feriecenteret byder på mange udendørs aktiviteter såsom 4 professionelle tennisbaner med grus, bordtennis, minigolf, petanque, basketball og beachvolley. For børnene er der legepladser, hoppepude, junglesti og Moon cars. Her findes skønne vandre- og cykelstier lige udenfor døren, og i sæson er det muligt at leje cykel.

Skulle vejret ikke egne sig til udendørs aktiviteter, så kan du tage det helt roligt. Der findes også en lang række indendørs faciliteter, som et hyggeligt badeland med en 48 meter lang vandrutsjebane, dampbad, vandkanoner og grotte. Plus sauna, dampbad og infrarød sauna.

Feriecenteret har også en idrætshal til f.eks. indendørs fodbold, badminton, bordtennis og håndbold, samt et motionsrum. Som gæst har du gratis adgang til alle faciliteter.

Bæredygtighed

Skagen Strand er Green Key-certificeret, hvilket vil sige, de opfylder en række strenge kriterier med henblik på at have så lavt en miljøbelastning og klimabelastning som muligt. Det har de gjort ved at hæve den økologiske andel af madforbrug i restauranten, sænke vand-, varme- og energiforbruget, mindske madspild og bruge miljøcertificerede produkter til vask, rengøring og ukrudtsbekæmpelse.

Feriecentret har endvidere opstillet ladestandere til el-biler, så gæsterne også kan få bilen ladet op. 

Forplejning

Feriecenteret har en minibutik med et begrænset udvalg af dagligvarer. Her kan du hver morgen bestille friskbagte rundstykker, pålæg og drikke til din morgenmad.  Restaurant Skagen Strand serverer retter fra det moderne, danske køkken med international inspiration. Det er også muligt at bestille Take Away.

 

Feriecenteret har åbent hver dag hele året. Restauranten har åbent daglig i højsæson. I øvrigt begrænsede åbningstider.

Kontaktoplysninger: Tlf. 9848 7222 | reception@skagenstrand.dk | skagenstrand.dk

Tranevej 108, Hulsig, 9990 Skagen