skip_to_main_content

Nymarksminde Bed & Breakfast og Bondegårdsferie

Nymarksminde Bed & Breakfast er placeret i de bedste omgivelser - omgivet af grøn natur og tæt på Aalborg. Nyd fred og landidyl sammen med familien og gi' børnene oplevelsen af et rigtigt landmandsliv. 

 

Selvom man måske skulle tro at Nymarksminde er placeret godt ud på landet, med alt den skønne natur der ligger omkring, så ligger det faktisk kun 10 minutters kørsel fra Aalborg - og kun 1 km fra den lille hyggelige by Vodskov hvor du kan finde alle tænkelige faciliteter som supermarkeder, pizzeriaer, bager, og specialbutikker.

Lejligheder med plads til hele familien

Stedet har 10 dejlige ferielejligheder som lejes ud hele året til gæster fra nær og fjern. Så hvis du og familien i løbet af året skal besøge venner og familie i Nordjylland, eller måske til vinter skal på juletur til Aalborg, kan I med fordel bo i de skønne lejligheder. Her findes to størrelser af lejligheder – en lille med plads til fire personer, og en stor med plads til seks personer. Dette er også et ideelt sted at bo, skal du arbejde langt væk hjemmefra.

Alle lejligheder er med egen indgang, køkken og bad. Morgenmad kan tilkøbes, hvis dette ønskes. Der er desuden fri WiFi, tv og chromecast og mulighed for vask. Som Bed & Breakfast gæst på Nymarksminde har du gratis adgang til alle aktiviteter – herunder Farmparken og Fodboldgolf i åbningstiden.

Bondegårds-gæst

I sommerferien holder Bed & Breakfast lukket, men til gengæld åbnes der op for Bondegårdsferie. Her kan du som bondegårds-gæst få en spændende oplevelse af at være i kontakt med dyr og natur. Du kan også tage en dukkert i den skønne indendørs swimmingpool. Hver dag laves der unikke og sjove aktiviteter med børnene – så dette kan med andre ord kaldes et familieparadis.

Nymarksminde Farmpark

Nymarksminde kendes også som Nymarksminde Farmpark, hvor det er muligt for store som små at komme i nærkontakt med både køer, får, kaniner, heste og mange flere dyr i parkens mini-zoo. Derudover kan børnene lege i legelandet, mens du gør aftensmaden klar på grillen der er står til fri afbenyttelse. 

Læs mere om Nymarksminde Bed & Breakfast nær Aalborg…