Gå til indhold
©  Foto:

Nygårdsminde Vingård Yoga

Yoga i idylliske omgivelser

Der er yoga hele sommeren på Nygårdsminde Vingård. Yogaen foregår i en hyggelig krog på de smukke udendørsarealer på Nygårdsminde Vingård. I tilfælde af regn foregår yogaen i et overdækket lokale med udsyn til vingårdens have.

Blid morgenyopga

Søndag morgen vækker vi blidt kroppen med nogle af de klassiske yogastillinger fra Hathayogaen og vi bliver lidt længere i nogle af stillingerne, så vores bindevæv blidt bliver forlænget og smidiggjort. Vi laver et flow med solhilsner og slutter yogaen af med en positiv meditation, samt en afslappende savasana.

Eftermiddags-yogaen 

Eftermiddags-yogaen har til hensigt at give dig et frirum, hvor vi har fokus på bl.a. balance og styrke. Både mentalt og fysisk. Efter en god opvarmning af kroppen laver vi nogle af de klassiske stillinger fra Hathayogaen, hvor netop balancen og styrken bliver udfordret. Vi slutter af med solhilsner, fysisk afspænding og åndedrætsøvelser, der vil give dig energi med på vejen hjem.

Se kalenderen for mere info.

Praktisk info

Yogaen er for alle (også begyndere). Medbring gerne en yogamåtte, et tæppe og en lun trøje + evt. strømper. Yogamåtte kan lånes.

Undgå at spise for meget inden du skal dyrke yoga, men drik gerne te/vand inden.

Efter yogaen er der mulighed for at slutte af med et glas vin eller vindruesaft.

Det er gratis at deltage i yogalektionerne. Vin/saft kan købes.

Tilmelding er ikke nødvendig.

 

Yogainstruktør er Gitte Lunde Andresen

Yogainstruktøren er Gitte Lunde Andresen. Gitte er ved at afslutte sin uddanelse som international certificeret yogainstruktør. Gitte har undervist i gymnastik i mange år og har de seneste år også dyrket yoga på intensiv plan. Yogaleektionberne på Nygårdsminde Vingård er en del af Gittes forberedelse til yogauddannelsen. Derfor er det gratis at deltage.

Mød os her: