©  Foto:

Nygårdsminde Vingård

Nygårdsminde Vingård i hjertet af Vendsyssel, er med sin beliggenhed Danmarks nordligste – og måske smukkeste – professionelle vingård.

Nygårdsminde Vingårds ambition som vinbønder er at producere kvalitetsdruer til elegante vine og være med til at sætte Danmark på vinlandkortet. Vingården ligger i idylliske omgivelser, med både velplejede vinmarker og et smukt parkanlæg med parkgolfbaner. De perfekte rammer for unikke oplevelser.

Nygårdsminde Vingård tilbyder salg af vinplanter og har gårdbutik med et eksklusivt udvalg af vine, rundvisning i vinmarkerne og vinsmagning, kurser i vinmarken, særlige sommersmagninger i vinmarken, yoga, parkgolf juletræsfældning og mulighed for picnic både for individuelle besøgende og grupper. For virksomheder, netværk og større grupper skræddersyr Nygårdsminde Vingård gerne helt unikke oplevelser alt efter jeres ønsker. Nygårdsminde Vingård tilbyder også helt særlige VIP-faciliter med mødefaciliteter for mindre grupper.

Dansk vin på toppen

Nygårdsminde Vingård har 2.500 vinstokke fordelt på 5 parceller og 2 hektar. De ældste vinstokke er fra 2010, hvor den første vinparcel blev plantet. Vinstokkene er økologisk certificerede, da vinplanterne dyrkes uden brug af kemiske hjælpemidler.