©  Foto:

Northern Winter Beat Festival

Northern Winter Beat Festival er en indendørs vinter-musikfestival, der har fundet sted siden 2013. Festivalen foregår på tværs af flere af byens spillesteder, og er et samarbejde mellem Studenterhuset, 1000fryd, Huset i Hasserisgade og Utzon Center.

Du kan også opleve koncerter i kirkerummene i Budolfi Kirke og Vor Frelsers Kirke, og en akustisk koncert under jorden i Gråbrødre Museum med amerikanske Hayden Pedigo. Festivalen præsenterer en alsidig pallette af musikgenrer herunder psykedelisk noise, free jazz, dark wave, eksperimenterende pop, electronica, indie og doom koncerter. Det er en festival for dig, der har lyst til at udforske ny musik af både etablerede og mere upcoming artister. Glæd dig blandt andre til Julie Byrne [US], Alabster Deplume [UK], Baby In Vain [DK], Deerhoof [US} og Backwash [ZM/CA].

I år kan publikum opleve mere af Aalborgs kulturelle liv inden aftenens koncerter. Tag del i Biffen i Nordkraft, hvor publikum kan komme i stemning med to musikfilm, besøg Kunsthal Spritten til i en interaktiv kunstudstilling med musik samt oplev kunstprojektet ’Resonerende Rum’. Det er også muligt at smutte forbi Kunsten og få en gyngetur i Thilo Franks lys installation og opleve upcoming billedkunstnere hos Galleri VÆG.

Læs meget mere samt køb din billet på winterbeat.dk.