©  Foto:

Koppes Mølle Bed & Breakfast

Tæt på Limfjorden, nær Vidkær Å og de Himmerlandske heder, finder du en lille lomme af lykke. Koppes Mølle Bed & Breakfast ligger i smuk nordjysk natur, hvor du har rig mulighed for at udforske området, opleve kulturliv samt fordybe dig i stedets ro.

Ved Koppes Mølle Bed & Breakfast finder du venligt værtskab, komfort med bæredygtigt fokus samt tid til at nyde og sanse. Her kan du bo bæredygtigt i det unikke orangeri, prøve shelting i en af ådalshytterne eller i et af deres tre traditionelle værelser.

Udover overnatning, så er der også mulighed for bl.a. cykling, vandring, lystfiskeri, kanosejlads samt guidede vandreture og bæversafari som du kan komme på under dit ophold.

Bæredygtigt fokus

Koppes Mølle Bed & Breakfast har et bæredygtigt fokus, og er bevidste om, at al aktivitet sætter et aftryk på miljø og klima. Derfor producerer de bl.a. deres egen strøm fra solcelleanlæg, der er mulighed for opladning af elbil eller plugin hybrid samt morgenmad som består af flest mulige økologiske og lokale produkter (såsom hjemmebagt brød og frugt eller grønt, der så vidt muligt er dyrket i deres egen have).

Du er velkommen til at komme og opleve, hvordan Koppes Mølle Bed & Breakfast gør deres ypperste for at passe på vores fantastiske natur.