©  Foto:

Julins

Julins i Nibe er et hyggeligt samlingssted, der leverer skønne rammer til alle former for arrangementer – store som små. Her er hver gæst i fokus, og der bliver kælet for alle detaljer.

Med en placering midt i hjertet af den gamle købstad Nibe ligger Julins, hvor indehaverne Malene og Jacob inviterer indenfor til en hyggelig stund. Menuen består af alt fra traditionelle caféretter og klassiske danske specialiteter til spændende tavleretter. Ønsker du blot lidt lækkert at drikke, er der også rig mulighed for dette, blandt andet fra Nibe Bryghus.

Hos Julins gør de desuden meget ud af, at du som gæst skal føle dig godt tilpas, hvilket blandt andet kan mærkes på den hjemlige stemning, de har lagt for dagen. Men derudover ønsker caféen også at give dig mulighed for at nyde det danske vejr, hvilket betyder, at de også tilbyder udendørsservering på det charmerende torv.

Cafébesøg og musikalsk oplevelse i ét

Er du interesseret i at forene et cafébesøg med koncerter og andre musikalske arrangementer, så tilbyder Julins netop dette i løbet af året – både indenfor og ude på torvet. På deres facebookside kan du følge med i hvor og hvornår det hele sker, og dermed sikre dig et bord til en skøn musikalsk oplevelse.  

Læs mere om Julins i Nibe…