skip_to_main_content

Jul på Dorf Møllegård

Har du altid drømt om at opleve en jul som i de gode gamle dage, hvor julen bare var lidt mere jul?

Beliggende på naturskønne Jyske Ås finder du en nordjysk perle ved navn Dorf Møllegård. En møllegård, der sagtens kunne have været med i de gode gamle Morten Korch film og dannet rammerne om idylliske øjeblikke. For idyl er lige præcis hvad gården summer af - især ved juletid.

Skulle du have lyst til at opleve denne idyl, så er der rig mulighed for dette, når Dorf Møllegård åbner dørene op for julebesøg i weekenden 11.-12. december. Her kan du se frem til at opleve stemningen af en gammel dansk jul, med alt hvad hjertet og maven kan begære såsom julekor, julefortællinger, nisser, lirekassemusik, brændte mandler, æbleskiver, gamle julelege, Julemanden og hans modstykke Den Store Bastian og meget, meget mere.

Livet på en møllegård

På Dorf Møllegård, der er en del af Museum for Forsyning og Bæredygtighed, kan du i deres faste udstilling i det arkitekttegnede stuehus komme med på en rejse, der fortæller om livet på en møllegård gennem århundreder. Derudover kan du også opleve en vaskeægte gammeldags vand- og vindmølle samt den hel fantastiske natur.

For mere information om Jul på Dorf Møllegård, kan du klikke her