Gå til indhold
©  Foto:

Hotel Viking Restaurant

I hotellets restaurant serveres lækker mad for den kræsne mund. Hotellets kokke står klar til at med á la carte servering efter sæsonens råvarer.

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort har 2 hyggelige restauranter:

Cafe Norh som er en hyggelig frokostcafe -  åbent hver dag fra kl. 12.00 -17.00. Cafe Norh har med sin unikke placering en rigtig hyggelig atmosfære, med udsigt over Aqua Spa området.

Her kan du slappe af og nyde en lækker frokost i gode venners lag. I cafeen er man velkommen til at komme i sin badekåbe, så man ikke behøver at klæde om inden man skal sætte tænderne i en lækker frokost eller brunch. 

Restaurant Asgaard hvor der tilbydes  á la carte middag samt forskellige 2- og 3-retters menuer, som skifter fra dag til dag. Om lørdagen er der en fast signaturmenu der skifter hver måned, her har køkkenchefen taget over og vil præsentere en menu der er lidt ud over det sædvandlige. Det ikke muligt at bestille a la carte om lørdagen.

Restaurant Asgaard er åbent alle dage på året, kun med få undtagelser. Uanset om du bor på hotellet, er lokal eller bare på gennemfart, er du velkommen i restauranten, hvor tjenerne glæder sig til at byde dig velkommen.

 

Find aktuelle åbningstider her

Mød os her: