©  Foto:

Hotel Strandly Skagen

Vi byder dig velkommen i charmerende rammer, hvor historien, naturen og omgivelserne forenes med nutiden.

OM HOTEL STRANDLY

Hotel Strandly er beliggende i den gamle del af Østerby og kun få hundrede meter fra Skagens bedste badestrand, Sønderstrand, Skagens Museum, det hyggelige bymiljø samt lystbådehavnen.

 

OPHOLD

Et ophold på Hotel Strandly er noget særligt, hvor vi sætter en ære i at skabe en indbydende stemning, og hvor du vil mærke historien og stedet naturlige omgivelser. Når du træder ind i vores stuer, vil du blive mødt af en autentisk stemning og en stil, der prægede hotellet tilbage i 1920´erne. Vi glæder os meget til at byde dig og dine velkommen. 

 

VÆRELSER

Hotel Strandly har 29 individuelt indrettede værelser, hvor der er rig mulighed for afslapning i hyggelige omgivelser. Alle værelser har komfortable Nexus-senge fra Drømmeland, da vi lægger vægt på, at vores gæster får en god nats søvn. Som en del af værelsesprisen er vores lækre morgenmad inkluderet.

 

TAPAS & VIN

Træd ind i vores hyggelige stuer og lad dig forføre af vores vine og specialiteter. Vores tapasanretning består af flere forskellige elementer, som vi selv skærer og anretter.

Vi sætter pris på den gode smagsoplevelse, og vores tapas kan suppleres med nøje udvalgte vine.