©  Foto:

Hotel Lisboa

Hotel Lisboa ligger perfekt placeret i den sydlige del af Frederikshavn tæt på vandet, skoven og det naturskønne Bangsbo område.

Hotellets 32 dobbeltværelser ligger i en separat bygning og sikrer på den måde alle gæster et fredeligt og afslappende ophold. På alle værelser er der tv, badeværelse og gratis trådløst internet. Inklusiv i prisen er en lækker morgenbuffet og gratis parkering lige uden for døren.

Hotellets restaurant serverer dejlig husmandskost og moderne veltilberedte retter fra A la carte kortet. Tæt på hotellet ligger også Restaurant Møllehuset, som byder på spændende retter inspireret af årstidens gode råvarer.  Se mere på www.mollehuset.dk

Åbningstider:

Receptionens åbningstider:

Mandag til søndag kl. 6.30-22.00

Restaurantens åbningstider:

Mandag til søndag  kl. 6.30-10.00

Mandag til torsdag kl. 17.30-20.00 (lukket fre., lør., søn. – vi henviser til Møllehuset)

Værelseskategorier 

Superiorværelse (kr. 995/1095,-)

Vores superiorværelse er et rigtig lækkert værelse, som er nyrenoveret i 2016 i nordisk stil. Værelserne er udstyret med Auping senge, Smart TV, Dolce Gusto kaffemaskine og har andre lækre detaljer. Inklusiv i værelsesprisen er en lækker dansk morgenbuffet, fri parkering og Wi-Fi. 

Budgetværelse (kr. 695/795,-)

Vores budgetværelser er ældre værelser, men rene og pæne. Værelserne har eget bad og toilet, tv samt fri parkering. Inklusiv i værelsesprisen er en lækker dansk morgenbuffet, fri parkering og Wi-Fi. 

Standard værelse (kr. 795/895,-)

Vores standardværelser er nyrenoverede i 2016 i nordisk stil. Værelserne ligger i en separat bygning, som sikrer dig et fredeligt og afslappende ophold. Inklusiv i værelsesprisen er en lækker dansk morgenbuffet, fri parkering og Wi-Fi.