Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Aahøj

Hotel Aahøj, datidens velkendte hotelpension, i Sæby indbyder til hjemlig hygge i uformelle luksuriøse rammer. Hotellet er placeret i en skøn diskret oase omgivet af grøn frodighed ved Sæby Å med blot få minutters gang til centrum, god badestrand, havnemiljø og Sæbygård Skov.

Hotellets 10 værelser er velindrettet og giver et lyst og let indtryk. Her findes store dobbeltværelser med altaner, rummelige familieværelser med opredninger samt almindelige dobbeltværelser.

Vinterhaven og terrasserne er stedet for samling med dine nærmeste, hvad enten det er til lyden af den knitrende pejs med et godt glas vin i hånden eller en skøn kop kaffe – i et afslappende øjeblik – med udsigt udover hotellets prydhave.

På Hotel Aahøj serveres hver dag morgenmad for de overnattende gæster. Køkkenet er baseret på de bedst tilgængelige råvarer og produkter, med fokus på leverancer fra lokale avlere, mejerier og producenter. Hver morgen byder således på det bedste fra de lokale og selvfølgelig tilpasset sæsonens fineste – med vægt på kvalitet og små overraskelser.

Hotel Aahøj tilbyder nye møde- og konferencefaciliteter, heraf lokaler til henholdsvis 12 og 40 personer. Lokalerne er indrettet lyst og moderne, men samtidig med fokus på at bevare Aahøjs karakteristiske sjæl og charme. Lokalerne indeholder alt i AV-udstyr samt højhastigheds-internet.