©  Foto:

Hertz - Aalborg City

Hertz biludlejning ligger i Aalborg City ved Volvo/Renault. Fra Hertz biludlejningskontorer kan du altid finde et godt tilbud på lejebiler, og der sørges for at alle udlejningsbilerne er i god stand.

Hos Hertz biludlejning er du (næsten) garanteret at kunne leje lige den bil du ønsker og med det niveau af luksus og komfort, som du drømmer om. For her bugner kataloget af biler med alt fra cabriolet, SUV, luksus- og prestigebiler til minibus, stationcars og miljøvenlige biler. Derudover kan du under din reservation også tilkøbe andre services.

Fra Aalborg kan du køre ud til mange oplevelser rundt om i Nordjylland, og kører du mod Nibe og omegn, vil du her finde en del af dem. Området byder nemlig på alt fra smukke naturoplevelser og en idyllisk købstad til vikingeby og kunsthåndværkere. Derudover findes der også primitive lejrpladser og hyggelige Bed & Breakfast som et alternativ til hotelovernatning.

Rutevejledning til udlejningskontor

Kontoret i Aalborg centrum ligger med sin placering tæt på både Aalborg Banegård, Busterminal og indfaldsvejen Østre Allé. Derudover kører der mange busser til området fra forskellige vinkler af Aalborg, og stedet er derfor nemt at komme til. Hertz har desuden også et kontor i Aalborg Lufthavn.

Læs mere om Hertz biludlejning…