©  Foto:

Havets Dag - Vesterø Havn

Søndag den 19. maj - pinsedag - afholder vi Havets Dag på Vesterø Havn - en hyggelig dag med aktiviteter for både voksne og børn.

En spændende dag for børn og voksne med havet som omdrejningspunkt.

I pinsen er der tradition for, at lystsejlere fra Sæby og Frederikshavn mødes på Læsø og er med til at danne en flot ramme om Havets Dag - vores festlige arrangement på Vesterø Havn, hvor vi sætter fokus på havet, havnen og fiskeriet. Det hele krydres med god mad, sjove aktiviteter, spændende fortællinger, salgsboder, kunsthåndværk og musikalsk underholdning. 

Øens restauranter har madboder på havnen, hvor der sælges forskellige små, lækre fiskeretter, og der er salg af øl og vin, kaffe og kage.

 

Klik her og se årets program for 2024: 

Læsø – Havets Dag

 

Her er et udpluk af aktiviteterne i 2024:
Henning demonstrerer, hvordan man laver vasker til et tangtag, og måske kan man også lave et sjippetov! Astrid passer den populære bod om fisk og skaldyr, og hun fortæller mange ting, der er værd at vide.

Gå ombord i en fiskekutter og hør en fisker fortælle om livet på havet og se hvordan man bøder garn. Læsø Fiskeindustri vil fortælle om hummerfiskeriet og Redningsstationen fra Østerby vil være på havnen. 
Der bliver fortalt om dykning og strandinger omkring Læsø, og en dykker viser sit udstyr og laver dyk i havnen.

Der vil være aktiviteter og workshops for børn. Ved beddingen kan børn lave en krabbefiskestang og sammen hygger vi os med at fange krabber - de voksne må også gerne være med. 

Der kan naturligvis købes øl og vin samt kaffe og kage.

Program 2024 >