©  Foto:

Gultentorp Bed & Breakfast

Et traditionelt B&B, beliggende på landet, hvor der er kælet for detaljerne og morgenmaden bliver serveret lige når du ønsker det – det er hvad du kan forvente som gæst hos Gultentorp Bed & Breakfast.

 

I ejendommens oprindelige stuehus, hvor den tidligere ejer, arkitekt Ole Kirkegaard, havde sin tegnestue, har Klaus og Marianne indrettet Tille’s Hus – en lille lejlighed med egen indgang, bad/toilet og tekøkkenet. Rummet du træder ind i er stort og lyst, hvor loftet går til kip, og ovenlysvinduerne giver plads til, at solens stråler kan skinne ind. Foruden de to faste sengepladser kan der reddes op til yderligere to personer, og en weekendseng kan også lånes.

Udover det sædvanlige

Da Klaus og Marianne gerne vil gøre sit for, at dit ophold bliver så hyggeligt som overhovedet muligt, tilbyder de ekstra services. Dette betyder, at du her kan bestille både Tapas for 2, ’Fredagsslik’ og Sandwich. Skulle du have andre ønsker, så bare giv dem et kald, og måske de også kan blive opfyldt.

Et naturrigt område

Foruden at ligge kun 5 min. væk fra City Syd, og 3.5 km fra Ørnhøj Golfklub, er der rundt om Gultentop Bed & Breakfast skøn natur, der bare må udforskes. Her kan du vandre ved Poulstrup Sø, tage en tur på Mountainbikeruterne, og er du blot til en stille og rolig cykeltur, er der selvfølgelig også plads til dette.

Læs mere om Gultentorp Bed & Breakfast i Gistrup...