©  Foto:

Glamping Skovgaardsminde

Overnatning i det fri og luksus er ikke umiddelbart noget man forbinder med hinanden, men hos Glamping Skovgaardsminde, beliggende ved Østkysten, er det lige præcis den kombination du kan se frem til.

Ordet glamping er en sammentrækning af ’glamourøs camping’, og dette vil du kunne opleve, når du besøger Glamping Skovgaardsminde. Her kan du være tæt på naturen i en glamourøs og ren idyllisk version og vinke farvel til den alt for tynde sovepose, det ujævne underlag og det lille topersoners telt.

Når du ankommer, vil dine øjne kunne skue et allerede rejst luksustelt med højt til loftet. Inde i teltet finder du to senge, der er redt med lækre dyner, en minibar med kolde forfriskninger og hyggelige detaljer, der er med til at give den fulde oplevelse af at være på glamourøs camping. Som en del af oplevelsen på Glamping Skovgaardsminde er din overnatning inkl. en lækker, økologiske morgenmadskurv alle dage.

De ekstra detaljer

Udenfor på teltpladsen emmer det også af campingekstravagance. Hver camp består nemlig ikke ’blot’ af et telt, men derudover også eget bålsted, hvor du kan lave din egen bålgourmetret, lænestole til afslapning, et bordebænke sæt og ikke mindst eget campingtoilet. Det udendørs bad, der er alle luksuscampister forundt, deles med de andre gæster. Brændet til bålet skal du selvfølgelig heller ikke kløve selv, og ligger derfor allerede klart til brug.   

Foruden at tilbyde en overdådig overnatningsmulighed i naturen, står Glamping Skovgaardsminde også klar med en række tilkøb, der kan forsøde oplevelsen endnu mere, leje af cykler og SUP boards.

Bæredygtighed hele vejen

Hos Glamping Skovgaardsminde er bæredygtighed i højsædet, og du kan derfor se frem til en ferie, der kan afholdes med den gode samvittighed helt i top; Teltene er strømfri, så du kan trække stikket og nyde den rolige afslappede natur omkring dig, morgenmaden og minibaren består af lokale og økologiske råvarer, mens det er solcellebatterier, der giver lys over land.

360 grader idyl

Glamping Skovgaardsminde har 4 store telte, med plads til 2-4 personer i hvert telt, som alle er idyllisk placeret på en lille åben eng omgivet af fredsskov og med kig til Skovgaardsminde - en smuk gammel landejendom fra 1867. Fra teltpladsen er der ikke langt til skønne, dejlige oplevelser i den danske natur.

Kun 50m. fra engen går både Margueritruten og Nordsøstien og tager dig enten nordpå igennem Hou Skov eller sydpå langs østkysten til Hals, mens den nærmeste strand ligger 2 km. væk. Derfor står Glamping Skovgaardsminde også klar med denne anbefaling; Lej en cykel og kør på opdagelse i den smukke natur, brug eftermiddagen ved stranden og hop i bølgen blå og slut dagen af med at nyde en stille stund omkring det knitrende bål. 

Læs mere om Glamping Skovgaardsminde nær Hou…