©  Foto:

Fysioterapien Læsø

Fysioterapien Læsø er et sundhedstilbud til dig beliggende i Byrum Hovedgade på Læsø. Vi glæder os til at byde dig velkommen i indbydende og lyse omgivelser, hvor dagligdagen er præget af smil og en afslappet atmosfære.

Hos Fysioterapien Læsø er du i trygge, kompetente hænder, og du bliver tilbudt professionel behandling på højt fagligt niveau. Vi er i konstant udvikling og holder os ajour med ny forskning og evidens inden for behandling, forebyggelse, træning og sundhedsfremme.

Her er det dig, der er i centrum. Vi tilbyder en tryg atmosfære, høj faglighed og et højt serviceniveau. Vi er autoriserede fysioterapeuter, og vi har overenskomst med den offentlige sygesikring. Du er velkommen med eller uden henvisning.

Klinikken er beliggende i Helsehuset i Byrum. Det er nemt at komme til helsehuset, og der er gratis parkering lige uden for døren.

Vi tilstræber at finde den bedst egnede løsning til din unikke situation og at komme til bunds med dine problemer. Med andre ord følger vi dig ordentligt til dørs.

Vi tilbyder også Wellness massage

Kom ned i gear med en afslappende massage. Vi tilbyder nu wellness massage. Du får en afslappende oliemassage, hvor du bestemmer, om det er for hele kroppen eller et bestemt fokusområde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen