Gå til indhold
©  Foto:

Ellekær-Gård Bed & Breakfast

Tæt ved motorvej E45 i idylliske omgivelser finder du den charmerende Ellekær-Gård, som tilbyder privat overnatning.

Dette Bed & Breakfast ligger tæt ved Voergaard Slot, Voer Kirke, den gamle Dorf Møllegård, Dronninglund Slot og Dronninglund Storskov og er omgivet af skøn natur med et rigt vildt- og fugleliv.

Gør holdt på vejen ad E45 til Norge, Sverige eller resten af Skandinavien og få hvilet ud på Ellekær-Gårds lille hyggelige Bed & Breakfast. Eller benyt Ellekær-Gård som base for ture rundt i det nordjyske.

Selvom Ellekær-Gård ligger ude på landet, er der kun 5 minutters kørsel til E45 og mindre end 30 minutters kørsel til Frederikshavn og Aalborg.

For vandrere og cyklister på den gamle hærvejsrute er Ellekær-Gård et oplagt overnatningssted, da der er mulighed for spisning, madpakker, afhentning og bagagetransport.

Om Ellekær-Gård Bed & Breakfast

Ellekær-Gård har fem charmerende og fredfyldte værelser med udsigt over de omkringliggende marker og det rige vildt- og fugleliv. Der er fælles toilet- og badefaciliteter og for et mindre beløb, er det muligt at benytte vaskemaskine og tørretumbler.

Selv siger de: "Vi er et lille pensionat, der lægger vægt på den personlige og hjemlige atmosfære. Vi kan ikke tilbyde den store luksus, men til gengæld et rart og venligt sted, hvor gæsterne får mulighed for at koble af i rolige omgivelser".

Om sommeren er Ellekær-Gårds møblerede terrasse et rart sted at nyde solen, og der er mulighed for at grille.

Gæsterne er velkomne til at hilse på gårdens venligtsindede ponyer og katte. Der er cykler til fri afbenyttelse, hvis man får lyst til at tage en tur rundt om i den skønne natur. Madpakker til udflugter smører vi gerne, blot vil vi bede om at de bestilles dagen før.

Oplevelser i området ved Ellekær-Gård Bed & Breakfast

Nærmeste supermarked finder du i Flauenskjold (4 km), hvor der også er en frisør. Dronninglund (12 km) er en god lille handelsby med adskillige butikker, et par restauranter og et pizzaria. Voergaard renæssance slot med en af de fineste kunstsamlinger i Norden ligger 2 km fra gården, mens Sæby Strand og Asaa Strand med fuglereservat ligger ca. 20 minutters kørsel herfra. Muligheder for fritidsaktiviteter i nærheden omfatter kanoture på Voer Å, Middelalderdage på Voergaard Slot i uge 29, Dronninglund Golfklub og spadserture i den fredede Sømose.

Regler på Ellekær-Gård Bed & Breakfast

Vi har åbent hele året. Bemærk venligst at der opkræves kontant betaling ved indtjekningen.

Indtjekning: 15.00-22.00

Udtjekning: 07.00-10.00

Afbestilling: Minimum 24 timers varsel ved afbestilling. I modsat fald skal der betales det fulde beløb.

Kæledyr: Kæledyr må ikke medbringes.

Betaling: Kontantbetaling ved indtjekning. Der tages ikke imod kreditkort.

Rygning: Der er røgfrit overalt i huset. Rygere henvises venligst tilde udendørs arealer.

Gæsterne bedes venligst give Ellekær-Gård besked om forventet ankomsttidspunkt på forhånd. Gæster som forventer at ankomme efter kl. 22 bedes venligst give Ellekær-Gård besked herom på forhånd.

Priser

Overnatning:

Kr. 420 for 2 personer i dobbeltværelse (2 separate senge)

Kr. 280 for 1 person i dobbeltværelse.

Morgenmad:

Kr. 50 pr. person (forhåndsbestilles om muligt).

Sengelinned:

Sengetøj og håndklæder er inklusive i overnatningsprisen.

Ekstra:

Gratis kaffe/the og småkager.

Mulighed for selv at tilberede morgenmad samt mindre måltider i vore fællesfaciliteter.

Sådan finder du vej til Ellekær-Gård Bed & Breakfast

Tag afkørsel 14 mod Flauenskjold fra E45. Følg derefter skiltet til Voergård Slot. Drej til højre ad Pulsen mod Dorf. Første vej til højre er Trangetvej. Ellekær-Gård er den første gård på vejen, lige i svinget.

Mød os her: