Gå til indhold
©  Foto:

DCU Ålbæk Strand Camping

På DCU-Camping Ålbæk Strand bor du midt i naturen, lige ved en børnevenlig strand, med hvidt sand og ingen sten. Med hyggelige Skagen tæt på kan du både slappe af, være aktiv og få masser af særlige oplevelser.

Tæt på Skagen og Nordjyllands attraktioner

DCU-Camping Ålbæk Strand ligger optimalt i Nordjylland, tæt på Skagen, Grenen, Råbjerg Mile, Den Tilsande Kirke, Ørnereservatet, Hvide-Klit golfbane og meget andet. Lige uden for døren er der afmærkede vandrestier, og cykelsti i både nord- og sydgående retning. Er du frisk på en smuk cykletur, er der kun 20 km til Skagen - og er du god til at stå tidligt op, kan du se fiskerne lande deres fangst på havnen i Ålbæk.

Børnevenlig strand og ren natursvømmesø

DCU-Camping Ålbæk Strand ligger lige ud til en børnevenlig strand, og inde på campingpladsen finder du Danmarks første natursvømmesø på 200 kvm. Søen er fri for klor og andre kemikalier og er inddelt i en børnesektion, en lavvandsdel og en dybvandsdel.

På campingpladsen finder du 300 store pladser med el og 100 naturpladser. 20 hytter til udlejning - de 11 med bad og toilet. Pladsen har også i sommeren 2020 fået en ny stor legeplads med hoppepude, svævebane, gynger samt underholdning for de mindre