Grøn oplevelse
©  Foto:

Comwell Rebild Bakker

Midt i den enestående natur ved Rold Skov ligger Comwell Rebild Bakker. Her finder du et væld af uden- og indendørs aktiviteter, som giver mulighed for innovative og anderledes møder i helt naturskønne omgivelser.

Smukt placeret i den flotte natur har Comwell Rebild Bakker 150 dejlige lyse værelser fordelt på tre forskellige kategorier. De er indrettet i nordisk stil med alt hvad dine konferencegæster kan få brug for, og fra alle værelserne er der er adgang til terrasse eller balkon. For at sikre sine gæster en god nats søvn, har hotellet et eksklusivt pudeprogram, hvor gæsten selv kan vælge mellem et bredt udvalg af puder.

Restaurant

I Comwell Rebild Bakkers restaurant serveres der moderne dansk/ nordisk mad gerne lavet af lokale råvarer – og råvarer plukket i den omkringliggende natur. Menukortet består både af a la carte-retter samt en-, to- og treretters menuer, hvortil der tilbydes et stort vinkort.

Kokkene har en stor kærlighed til mad og naturen og derfor finder de udover råvarer også deres inspiration i naturen. I det tidligere forår tappes der f.eks. birkesaft, som koges ind til sirup til deres oste eller det bruges i friske drikke med hyldeblomst og hindbær. I efteråret plukkes der svampe og bær til vildtkødet samt tørret lyng fra heden, som bruges til at ryge laks over.

Restauranten er i to niveauer med en stor udendørs terrasse og udgang til grønne arealer, så en middag kan her spises med en fantastisk udsigt, som danner rammen for den hyggelige stemning.

Andre faciliteter/ muligheder

På Comwell Rebild Bakker har dine konferencegæster rig mulighed for at koble efter en lang konferencedag, da hotellet har en lang række faciliteter, som gæsterne kan benytte. Indendørs er der mulighed for træning i fitnesscenter eller på hold, en tur pool, sauna og dampbad, ligesom der er bar med pool-bord, dart og bordtennis. Udendørs har gæsterne adgang til outdoor fitness, tennisbane, oplyst multibane med kunstgræs og beachvolleybane eller de kan løbe en tur i den flotte natur.

Bæredygtighed på Comwell Rebild Bakker

Comwell er Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Med Comwell Care har kæden en mission og bæredygtighed er en central del af deres værdier og mål. Hotellet er Green Key-mærket, hvilket betyder, de har forpligtiget sig til at leve op til en række miljøkrav. Dertil har hotellet fået tildelt det Bronze Økologiske Spisemærke og ikke mindst Re-food-mærket, som viser hotellets hårde arbejde med at minimere madspild og for bæredygtigt mad.

Ud over madspild og bæredygtig mad fokuserer Comwell Hvide Hus Aalborg også på bæredygtighed i relation til deres rengøring og spa, hvor de bruger Svanemærkede produkter. De har også fokus på affaldssortering, -håndtering og -reducering, ligesom de har fokus på at reducere deres forbrug af energi, vand og varme.