©  Foto:

Birkesøvej Lille Vildmose - Lejrplads

Leder du efter en anderledes overnatningsoplevelse, eller overnatning i det fri, så er Shelterpladsen i Lille Vildmose måske lige stedet for dig – et sted med imponerende natur og et unikt dyreliv. 

Med en overnatning på shelterpladsen i Lille Vildmose får du mulighed for at opleve og udforske et af Danmarks mest storslåede naturområder, der rummer enestående naturrigdom. Her kan du træde vande i den store mose, være heldig at møde en elg og kronhjort på din vej og om natten kan du kigge op på himlen og (måske) se de klare stjerner lyse vildmosen op. En ting er i hvert fald sikker – du kommer hjem med en oplevelse rigere.

På pladsen finder du tre shelters, en overdækket bålplads med rist, bordbænkesæt, vandpost og muldtoilet – altså alt hvad du har behov for til en overnatning i det fri. Derudover kan du frit bruge af brændet i brændeskuret og ved centret leje bålgryder, pandekagepander og diverse spisegrej.

Læs mere om shelterpladsen i Lille Vildmose…

Lejrpladsen forvaltes af Aalborg Kommune. Det er gratis at benytte lejrpladserne, men du må højst overnatte 2 nætter ad gangen på den samme plads. Du må også gerne slå dit eget telt op på pladsen.

Pladserne benyttes efter først til mølle princippet. Du kan derfor ikke booke plads på forhånd.