Aalborg Operafestival (Aflyst)

Når sommeren er på sit højeste, og solen varmer byen op, da omdannes Aalborg i ti dage til et sandt operamekka! Hele Aalborg sætter rammerne for Aalborg Operafestival.

Hvert år forvandles Aalborg til en operaby gennem forskellige tiltag som forestillinger, koncerter, film og workshops rundt omkring i byen. Midtbyen er arena for det meste, og her kan man i ro og mag gå fra den ene oplevelse til den næste. Festivalen byder på unikke forestillinger og koncerter, hvoraf flere gentages i løbet af de tre dage. 

Indendørs og udendørs opera

Der er flere store udendørs koncerter i programmet, og her springer det specielt i øjnene, at Opera i Rebild nu er en del af operafestivalen. Der vil også være mange interessante koncerter indendørs, bl.a. kan du opleve den unikke kombination af kunst of musik på Kunsten. 

Programmet bliver løbende opdateret på Aalborg Operafestivals hjemmeside.

Aalborg Opera Pris

Hvert år uddeles Aalborg Opera Pris, som består af et legat fra Det Obelske Familiefond samt et engagement med Aalborg Symfoniorkester. Juryen består af alle de danske operachefer samt de mest betydningsfulde danske opera-journalister.

Glæd dig til bl.a. Aalborg Operapris, koncert og prisoverrækkelse, samt meget mere.

Læs mere om Aalborg Operafestival...