Aalborg Chokoladen Store

Chokolade af top kvalitet, der pirrer smagsløgene og sender dig direkte i den syvende himmel. Det er lige, hvad Aalborg Chokoladen kan præstere, for slet ikke at tale om deres testvindende flødeboller!

Aalborg Chokoladen er en lokal virksomhed, der producerer chokolade i alle afskygninger. Her fremstilles der eksklusivt håndlavet chokolade af høj klasse og kvalitet, efter de gamle traditioner med udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

Aalborg Chokoladen Store

Besøg Aalborg Chokoladen Store på John F. Kennedy Plads, hvor du har mulighed for at købe de lækre chokolader.
 
”Alt vor chokolade, trøffelkugler, petit four, pralineer, marcipanstænger, konfekt og mange flere produkter er fremstillet efter egne opskrifter, der blandt andet er gået i arv tilbage fra 1934, fra et af Aalborgs fineste konditorier”, siger de selv, og derfor er kvaliteten også helt i top.

Danmarks bedste flødebolle
Udover chokolade i sin almindelighed, så kan Aalborg Chokoladen i særdeles trylle, når det kommer til flødeboller. Således blev deres flødebolle bedst i test, og fik især roser for skummet, da Mad & Venner sammenlignede den med bl.a. legendariske Summerbird.

Prøv selv
I butikken på John F. Kennedy Plads finder man også et chokoladeværksted. Her har du selv mulighed for at afprøve dine kreative chokoladeevner. Her kan du både prøve at dekorere et hjerte til en du holder af, eller lave sjove chokoladeslikkepinde med pynt. Desuden tilbyder de en kop to-go kaffe eller varm chokolade. Aalborg Chokoladen forhandles derudover i hele landet, og lokalt blandt andet i Salling og i Aalborg Chokoladen Store.

Chokolade varianter
Aalborg Chokoladen kan altså jonglere med lidt af hvert, når det gælder chokolade:
- Håndlavede chokoladeskåle fyldt med dessertchokolade.
- Overflødighedshorn i chokolade fyldt med dessertchokolade.
- Konfekttærter skrevet med hvid chokolade til firmaer, kunderne, kæresten 
- Og meget anden eksklusiv chokolade, konfekt og trøffelkugle’. 

Du kan læse mere om Aalborg Chokoladen...