©  Foto:

Aalbæk Badehotel

Ålbæk Badehotel er et af Danmarks Nordligste badehoteller, med kun 22 km til Grenen ved Skagen. Her er det muligt at få et frirum fra den tavle hverdag, med rolige omgivelser, god mad og hjemlig hygge. Ålbæk Badehotel gør en dyd i at levere den bedst mulige service til deres gæster.

Er du vild med natur, en tur på stranden eller et godt spil golf? Så kan Ålbæk Badehotel tilbyde dig en tid, du vil se tilbage på med et smil. Badehotellet ligger kun 5 min gang fra havet og maks. 30 min. kørsel til 7 forskellige golfbaner!

Når du booker, har mulighed for at vælge mellem Standard eller Superior værelser. Fælles for alle 59 værelser er en hyggelig indretning i bedste badehotelsstil (inkl. kabel-tv og eget badeværelse)

Ålbæk Badehotel hjælper desuden gerne med at arrangere guidede ture i lokalområdet. Er du ikke den store eventyrer, behøver du ikke gøre andet, end at læne dig tilbage og nyde dit ophold.
”Står du og skal arrangere bryllup, konfirmation eller noget helt tredje? Så kunne et af badehotellets selskabslokaler måske være en mulighed?”

Ålbæk Badehotel håber du/i har lyst til at kigge forbi deres lille familie mellem Frederikshavn og Skagen.