Fyrværkeri

Velkommen 2024: Nytårsfejring i Nordjylland?

Foto: montypeter on Freepik

Glem alt om stress og jag og massevis af planlægning – pak hellere familien, kæresten eller vennerne og tag dem med til en festlig og hyggelig nytårsfejring i det nordjyske.

Ren romantik med østers, kaviar, champagne og kransekage? Stor fest med vennerne? Eller slet og ret et rigtigt hyggeligt familienytår? Uanset hvem du skal fejre nytåret med, og hvordan du ønsker at gøre det, så vil det helt sikkert være en fest at byde 2024 velkommen i det nordjyske.

Læs også: Jul i Nordjylland

Et nytårsophold passer perfekt for dig, der synes, at det er attraktivt at komme til ”færdig dækket bord”, hvor alt er fikset og ordnet – og det eneste du og I skal tænke på er, hvordan I hygger jer mest muligt. Selvfølgelig er det bare fantasien, der sætter grænser for, hvor I kan tage hen – men gode tips og råd kan måske være til god hjælp? Derfor har vi lavet en lille guide, der kan give inspiration til, hvor I kan fejre nytår i Nordjylland.

Nordjyske nytårsophold

De steder, som er nævnt, tilbyder alle et komplet ophold med overnatning, mad, drikke og i mange tilfælde også underholdning og festligt fyrværkeri. Når du eller I er ”landet” på hotellet, behøver I med andre ord ikke at tage andre steder hen for at spise og hygge jer – alt er samlet på et sted. Vi har samlet en række lækre og hyggelige muligheder for nytårsfejring i Nordjylland – uanset hvem som måtte være med i dit rejsefølge:

Color Hotel Skagen

Foto:Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen

Nytårsfest med pomp og pragt? På Color Hotel Skagen kan I glæde jer til en aften med rigtig nytårsstemning, der blandt andet byder på spændende 4-retters nytårsmenu med udvalgte og udsøgte vine. Før og efter nytårsfejringen kan I hygge jer og slappe af på det dejlige 4-stjernede og nyrenoverede hotel med hyggelige hotelrum og lejligheder – samt lækre faciliteter, som inkluderer blandt andet helårspool, spabad, sauna, restaurant, café og bar.

Scandic The Reef Svømme område

Foto:Jesper Rais

The Reef i Frederikshavn

Bølgeskvulp, plask og sjov for børn i et caribisk paradis, eller romantisk nytårsfest for parret? På Quality Hotel The Reef i Frederikshavn er der lagt op til, at I kan vælge mellem hyggeligt familienytår eller en mere voksen nytårsudgave – alt afhængig af, hvad jeres præferencer er.

Aalbæk Badehotel

Foto:Aalbæk Badehotel

Aalbæk Badehotel

Aalbæk Badehotel er et historisk og charmerende badehotel bare 20 kilometer syd for Skagen. Badehotellet inviterer til hyggelig og festlig nytårsfejring i dejlige omgivelser med god mad, drikke, musik, dans, champagne og kransekage. Et ophold, der er tilpasset og målrettet de voksne gæster.

Hotel Skagen Strand

På Hotel Skagen Strand på ”toppen af Nordjylland” kan du sammen med vennerne eller familien fejre hyggeligt nytår i komfortabelt feriehus med nærhed til smuk natur. Ønsker I blot at slappe af, og ikke selv være ansvarlige for at kreere nytårsmenuen, er det muligt at bestille ”nytårsmenu take-away”.

Restaurant Mortens Kro

Foto:Enjoy Nordjylland

Mortens Kro i Aalborg

Nytår med det ”lille ekstra”. Fabelagtige Mortens Kro i hjertet af Aalborg inviterer til eksklusiv nytårsgalla. Her kan gæsterne mæske sig med årgangschampagne og seks-retters gourmetmenu med udvalgte vine. Kl. 00:00 ønskes det nye år velkommen med festligt fyrværkeri, og efterfølgende åbner baren, og DJ DISSE fra københavnerklubben MUSEO spiller op til dans. For at fuldende opholdet, kan I bestille et overnatning i en af Morten Kros romantiske suiter, som er indrettet med ”det bedste af de bedste” interiør – og med skøn udsigt til byens tage fra terrassen.

Scheelsminde Herregårdshotel

Foto:Scheelsminde Herregårdshotel

Scheelsminde i Aalborg

Glæd jer til ”herregårdsstemning” på Scheelsminde nogle kilometer udenfor Aalborg centrum. Her finder I et hotel med historisk vingesus, som emmer af lækker luksus og charme – og indbyder til flot og festlig nytårsfejring med gourmetmad af international standard.

Ruths Hotel i Skagen

Foto:Mette Johnsen

Ruths Hotel i Skagen

Ruths Hotel i Gammel Skagen oser af nostalgi og historisk vingesus. På det luksuriøse badehotel er spaoplevelser, fabelagtig gastronomi, naturen, stranden, havet og den specielle stemning i Gammel Skagen med til at gøre nytårsopholdet til noget helt særligt.

Brøndums Hotel i Skagen

Foto:Mette Johnsen

Brøndums Hotel i Skagen

På det legendariske Brøndums Hotel i Skagen kan I byde 2024 velkommen til en festlig nytårsfest. Hotellet er vært for en lækker seks-retters nytårsmenu – hvor I samtidig kan opleve og bo på det unikke og charmerende hotel, der oser af de berømte Skagensmalernes ånd.

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness

Foto:Hotel Viking Aqua Spa & Wellness

Hotel Viking i Sæby

Nyd en festlig og hyggelig nytårsaften hos Hotel Viking. Med en festlig nytårsmiddag, traditioner, champagne, musik, dans, og kransekage.

Skagen Hotel

Foto:Destination NORD

Skagen Hotel

På idylliske Skagen Hotel i hjertet af Skagen inviteres der til festlig fejring af det nye år med fem-retters gourmetmenu med vine. Vælg mellem en, to eller tre overnatninger på det centrale by-hotel i Skagen og nyd udsigten til byens flotte nytårsfyrværkeri, når 2023 bliver til 2024.

Tjek om der er ledigt

Vær opmærksom på, at nogle af hoteller udelukkende tilbyder ophold for voksne gæster. Ønsker du at have børn med, bør du derfor tjekke det med det specifikke hotel.

Desuden bør du være opmærksom på, at nytårsophold er populære, og at nogle af hotellerne derfor allerede kan være udsolgte. Derfor bør du naturligvis tjekke at der er ledigt, før du planlægger detaljerne for jeres tur.