Lille Vildmose

Sommerbegivenheder

Foto: Presse

Nordjylland er fyldt med aktiviteter henover sommeren og igennem sensommeren. Vi har her samlet en liste, der gør det lidt nemmere for jer at planlægge jeres sommereventyr.

Liste
Kort
Skagens Museum
Foto: Skagens Kunstmuseer

Skagen Kunstmuseer

Hvis vi siger Skagen, kan vi ikke komme uden om den fantastiske kunsthistorie, der er forbundet med Danmarks nordligste spids.

Skagens Kunstmuseer er fyldt med fantastiske værker fra Skagensmalerne.

Læs mere
Voergaard Slot
Foto: Brønderslev Erhverv & Turisme

Voergaard Slot

Kom indenfor i en fantastisk verden med eventyrlige fortællinger og uhyggelige spøgelseshistorier: Kryb ind i fangekælderen, oplev de uvurderlige kunstskatte og kongelige antikviteter og find blodpletten, der ikke kan vaskes af.

Voergaard Slot er et skatkammer fyldt med historier, der giver gåsehud af gys og begejstring. 

Læs mere
Læsø Saltsyderi
Foto: LABAN Stories

Læsø Saltsyderi

Kom med og hør om produktionen af det hvide guld; salt, når Læsø Saltsyderi fortæller om hvordan salten bliver udvundet i sydehytterne. Her kan du også lære at udvinde dit eget salt, som du så har mulighed for at tage med hjem.

Læs mere
Picnic i Aalborg Zoo
Foto: Aalborg Zoo

Aalborg Zoo

Du er inviteret indenfor på sommerferie i Aalborg Zoo. I Zoo er der ikke to dage der er ens og byder uanset årstid på skønne oplevelser for hele familien. Der vil altid være masser aktiviteter i haven, hvor bl.a. dyrepassere fortæller om dagligdagen i zoo, så du både kan blive klogere og godt underholdt. Gennem engageret formidling deler Aalborg Zoo ud af sin store viden, naturglæde og store indsats for naturbevaring, så havens gæster får indsigt i denne vigtige del af Zoos arbejde.

Læs mere
Fårup Sommerland
Foto: Torben Hansen

Fårup Sommerland

Trænger du til adrenalin i kroppen og lyden af glade skrig? Måske endda en tur i Danmarks største vandland? Så er Fårup Sommerland det rette sted at besøge.

Med mere end 45 forskellige forlystelser er der noget til en hver smag, uanset om du er voksen, barn, legebarn eller vandhund.

Læs mere
Krudttårnet i Frederikshavn
Foto: Krudttårnet

Tordenskiolds By

Frem til 8. august åbner Tordenskiolds By i Frederikshavns vel nok mest kendte vartegn, Krudttårnet.

I sommerperioden er området ved Krudttårnet bygget op som en historisk by, hvor historier om Tordenskiold er afsættet til sjove aktiviteter og leg for børn.

 

 

Læs mere
Nygårdsminde Vingård set fra oven
Foto: Nygårdsminde Vingård

Nygårdsminde Vingård og Parkgolf

Er du til god vin og spændende oplevelser, så er Nygårdsminde Vingård og Parkgolf i Brønderslev, noget for dig. Her har du mulighed for at få en rundvisning på vingården, smage den lokale vin, lave yoga eller hygge dig med venner og familie til en omgang parkgolf.

Læs mere

Klatreparken i Aalborg

Kom op i højden og få et sus, når du bevæger dig rundt i op til 20 meters højde med en fantastisk udsigt over Aalborg Zoo.

Med flere forskellige aktiviteter og højder er der noget for de fleste, og selv de mindste kan være med, da der er baner til børn fra 3 år.

Læs mere
Bisnap Strand om sommeren
Foto: Enjoy Nordjylland

Bisnap Strand

Vil du have de små med ud og tumle på stranden, Så er Bisnap Strand det helt rigtige sted for jer. Den 25 meter brede strand har stille og lavt vand som gør stranden til det perfekte badeeventyr for de små.  Så kom ud og dyp tæerne ved Bisnap Strand og nyd det danske sommervejr!

Læs mere
Fidus i Aalborg
Foto: Fidus Aalborg

F.I.D.U.S

Lad kreativiteten udfolde sig for både små og store, hos F.I.D.U.S i Aalborg på Nørregade. Her er der mulighed for at tegne og male på forskellige objekter og nyde en kop kaffe i den hyggelige cafe med den afslappede atmosfære.

Læs mere
Veninder på Ma Petite France i Aalborg
Foto: Nicolas Cho Meier

Ma Petit France

Drøm dig væk til det skønne Frankrig, hos Ma Petit France. Nyd en eller flere af de spændende vine, enten alene eller sammen med en tapas af lækre franske pølser, skinker og oste. Så tag et kig forbi Ma Petit France for et kig ind i en lille bid af Frankrig.

Læs mere
Ruths Hotel i Skagen
Foto: Mette Johnsen

Ruths Hotel

Ruths Hotel i Skagen er et storslået pragteksemplar af et badehotel, med udsøgte kulinariske oplevelser og værelser der byder på wellness og velvære. Kom indenfor hos Ruths Hotel og lad op, så du er klar til at indtage arbejdspladsen igen, når sommeren er ovre.
Læs mere
Gården hos Storhaven Læsø
Foto: Storhaven Læsø

Storhaven Læsø

Brug for at få landlivet under huden? Så kom forbi til en hyggelig oplevelse ved Storhaven på Læsø. Her kan du opleve lidt af hvert, lige fra gårdbutik til minizoo til ismejeri og cafe.

Læs mere
Palmestranden i Frederikshavn
Foto: Csaba Labancz

Palmestranden

Palmestranden i Frederikshavn er en dansk strand, lidt udover det sædvanlige. Her er nemlig palmer i sandet, som giver den nordiske strand et tropisk look og en følelse af at være i de sydlige lande.

Stranden er også børnevenlig med sit lange vand og der er mange forskellige aktiviteter for både børn og unge.

Læs mere
Penny Lane Café i Aalborg
Foto: Mette Johnsen

Penny Lane

Hjemlig atmosfære, kreativitet og friske eventyrlige kager. Der er mange ord der kan bruges til at beskrive den hyggelige café, boutique og bageri på Boulevarden i Aalborg. Kom forbi og få en bid mad eller en kage til kaffen, og opslug den fantastiske stemning, som Penny Lance har at byde på.

Læs mere
Foto: Lindholm Høje Museet

Lindholm Høje

Vikingetiden har haft et stærkt hold på Aalborg, og ved Lindholm Høje i Nørresundby kan I finde et af de smukkeste og mest markante fortidsminder. Her er der op mod 700 grave og stensætninger fra Vikingetiden.

Ønsker I at få mere viden omkring Danmarks tidlige historie, kan I bevæge jer indenfor på Lindholm Høje Museet, hvor vikingernes liv på Lindholm Høje er skildret.

Læs mere

Ha' timevis af sjov i Maximum

Maximum er med sine 12.300 m² og over 10 forskellige aktiviteter for alle aldre det største forlystelsescenter i Nordjylland.

 

Tag familien, vennerne og kollegaerne med til timevis af sjov!

Find dit næste sommerminde her i den østlige del af Nordjylland ved at bruge vores app, GoVisit.

Du kan downloade den her.