Restaurant STRUKTUR

Romantiske ideer til Valentinsdag i Nordjylland

Foto: Kjetil Løite

Den 14. februar er Valentinsdag og den oplagte lejlighed til at fejre kærligheden på lige den måde man har lyst til. 

Kulinariske oplevelser

Hvis I leder efter dateideer til den perfekte kulinariske oplevelse er der masser af gode forslag her! 

Vaerft Cocktailbar
Familien Bühlmann

Snup en lækker drink på VAERFT Cocktail bar

På VAERFT Coktailbar udvikler de spektakulære cocktails, som sætter alle sanser i spil. En cockail oplevelse på VAERFT byder på en kombination af danskproduceret spiritus, lyden af jazz fra pladespilleren og udsigten til fjorden. 

Udsigt fra Salling Rooftop
Lasse Bruun

Middag på toppen af Aalborg

På Salling Rooftop inviterer de på 3-retters middag, hvor man kan nyde de intime og romantiske rammer med den skønne udsigt over Aalborg. Menuen står på laks med krydderurtesalat, helstegt oksefilet på blomkålspure og en dejlig mørk chokoladekage. 

Mortens Kro
Restaurant Mortens Kro

Fejring af kærligheden på Mortens Kro

Mortens Kro giver den fuld gas på det romantiske tema med balloner, borde dekorerede med roser og en gave til hvert par. Udover den romantiske stemning kan man nyde en menu som byder på hummer, kalvemørbrad og røde chokolade hjerter. 

Skagen Fiskerestaurant
Vesterbrofotograferne

Romantisk aften med udsigt over Skagen Havn

I de legendariske fiskepakhuse ligger Skagen Fiskerestaurant, hvor man kan nyde den autentiske stemning og lækre retter baseret på friskfanget fisk og skaldyr. 

Kunsten
Destination NORD

Valentinsdag for mad- og kunstelskere

På Kunsten kan man kombinere sin glæde for kunst med en særlig middag i Brasserie Kunsten. Menuen er sammensat specielt til aftenen med bobler, sprøde snacks og en fantastisk hovedret tilberedt af Brasseriets dygtige kokke. 

Hvidvin i glas
Peter Jørgensen

Romantik på Rold Storkro

På Rold Storkro er der romantik i luften når der er inviteret til Valentins aften. Aftenen starter med et glas lyserøde bobler inden I bliver vist til Jeres plads i Panoramarestauranten, som næsten kun er oplyst af levende lys. Til den lækre kærlighedsmenu bliver der serveret passende vine og spillet romantisk musik. Hvis man ikke har lyst til at slutte aftenen for tidligt kan man kombinere middagen med en overnatning og dejlig morgenbuffet morgenen efter. 

Dates ud over det sædvanlige

Hvis man gerne vil tage sin partner med ud for at opleve en anderledes Valentinesdag, kommer der her nogle anbefalinger. 

Par foran Street Art Nørregade Aalborg
Destination NORD

Byvandring i kærlighedens tegn

Aalborg Guideforening inviterer på utraditionel Valentinesdag med en byvandring igennem Aalborgs gader, hvor der skal spottes vægmalerier og fortælles historier. Turen starter hos Aalborg Chokoladen, hvor det står på kærlighedsbidder og noget varmt at drikke. Derefter skal man på opdagelse i Aalborgs vægmalerier. Rejsen slutter hos D'Wine bar med et glas vin og en lille snack.  

Rødvin
Nicolas Cho Meier

Vinsmagning med Portugisiske vine

Adelino inviterer på romantisk vinsmagning med fokus på diversiteten inden for portugisiske vine. Aftenen står på dæmpet belysning, pyntede lokaler for en gennemgående romantisk stemning. I løbet af aftenen bliver der smagt på 5 nøje udvalgte vine og 2 portvine, som viser forskellige stilarter og smagsprofiler. For at gøre oplevelsen endnu mere udsøgt, bliver der serveret tapas under smagningen. 

Art By Me
Camilla Bonde Riis

Valentinesdag i det kreative hjørne

Hos Art by Me kan man udfolde sine kreative evner og male sit eget keramik lige som man gerne vil have det. De ansatte er behjælpelige med vejledning og forskellige teknikker man kan prøve på sit keramik, så man kan designe det præcis som man vil. Caféen byder forskellige drikkevarer man kna nyde mens man nyder fantasiens verden. 

Aalborg Zoo Orangutang
Aalborg Zoo

Brug dagen med dyrene i Zoo

For en anderledes Valentinesdag kan man tage et smut i Aalborg Zoo og nyde hinandens selskab, mens man slentrer igennem parken. Gå igennem de forskellige dele af Zoo og se de forskellige udstillinger og hvordan dyrene lever. Hvis man har brug for en kop kaffe eller en lækker kage, kan man gå forbi Penny Lane. 

Lille Vildmose
Nicolas Cho Meier

Nyd naturen i Lille Vildmose

Hvis I elsker at være ude i naturen, er det ideelt at bruge Valentinesdag på at opleve Danmarks største fredede område. I Lille Vildmose kan man boltre sig på hele 76 km2 og prøve at få øje på hav- eller kongeørnen ved Tofte Sø tårnet eller et af de andre udsigtspunkter. Hvis man er heldig kan man støde på kronhjorte, vildsvin eller måske endda en elg. 

Gaveideer til den du elsker

Valentinesdag bliver ofte forbundet med chokolade og blomster, men hvis man gerne vil give en anderledes gave til Valentines kommer her nogle forslag.

Aalborg Teater
Allan Toft

Teateroplevelser for alle

Aalborg Teater er det fjerde største teater i Danmark og opstiller mange forskellige forestillinger hele året, så man er garanteret at finde noget for enhver smag. Derfor er en tur i teateret en oplagt gave til den du elsker.

yoga
yanalya

Yoga ophold på Hotel Viking

Har man brug for en pause fra hverdagen, kan et yoga retreat være det der skal til. Hotel Viking tilbyder mange forskellige yoga ophold i løbet af hele året som man kan deltage i både som øvet eller nybegynder. En Valentines gave, der skaber velvære for krop og sind. 

Aalborg Historiske Museum Facade
Palle Westergreen

Gaven til historie elskeren

På Aalborg Historiske Museum kan man se alle de mange forskellige dele af Aalborgs historie fra omkring år 750. Historien bliver vist igennem både arkæologiske fund og historiske genstande. Den nyeste udstilling handler om Tivoli Karolinelund, som var en skattet del af den alborgensiske identitiet i mange år. En tur på dette museum er den oplagte gave til historie elskeren i dit liv. 

Comwell Hvide Hus - mad
Comwell Hvide Hus

Forkælelsesophold på Comwell Hvide Hus

Hvis man har brug for at trække stikket ud og gå all in på forkælelse, kan man med fordel snuppe et ophold på Comwell Hvide Hus. Med dette ophold får man kaffe og hjemmebag ved ankomst. Når man har fundet sig til rette er der først velkomstbobler og siden 3-retters middag/buffet. Til sidst kan man selvfølgelig nyde den store morgenbuffet inden man tjekker ud. 

Brøndums Hotel i Skagen
Mette Johnsen

Gourmet på Brøndums Hotel

På det historiske hotel i Skagen kan man finde opholdet til dem, som elsker forkælelse og kulinariske oplevelser. Med et gourmetophold kan man både nyde de autentiske rammer og få et indblik i kunstnernes Skagen og opleve sammenspillet mellem det nordjyske spisekammer og prisbelønnede vine. Under jeres ophold får man 4-retters gourmetmiddag, vinmenu sammensat af husets sommelier og lækker morgenbuffet. 

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness
Hotel Viking Aqua Spa & Wellness

Velvære på Hotel Viking

Hvis man har brug for en pause fra minusgrader og sne, kan man bytte det ud med varme temperaturer, skønne bade og forkælelse på Hotel Viking. Her kan man vælge imellem et wellness, kur eller spaophold og opleve 3200 m2 afslappelse på danmarks bedste Spa & Wellness.