Fries Before Guys pigerne i Zoo

Fries before guys på besøg i Børnenes Nordjylland

Foto: Josephine Kuhn

Familierne har besøgt de flotte udstillinger på Kunsten og Utzon Center, overnattet på Pier 5, set en masse dyr i Aalborg Zoo, spist lækker mad på Restaurant Fumo, gået på opdagelse i Aalborgs street art og inviteret bedsteforældrene med til Lysfald i Fårup Sommerland.

Vi inviterede Nanna Hovgaard og Josephine Kuhn på besøg med deres familier. Nanna og Josephine er begge oprindeligt fra Aalborg, men er for nyligt flyttet til København. Nanna og Josephine står bag den populære podcast Fries Before Guys, hvor de dissekerer alle aspekter af livet som kvinde i sluttyverne/ start trediverne. Vi inviterede Nanna og Josephine på besøg i Børnenes Nordjylland. Du kan læse om deres dage i Børnenes Nordjylland herunder. 

Pier 5

Efter en dag præget af kunst og med lækker mad i maven, går familierne langs Limfjorden for at komme til deres overnatningssted, Pier 5 Hotel. Med en vidunderlig placering ned til vandet og en masse lækre faciliteter er Pier 5 er oplagt sted at overnatte i Aalborg. 

Fries before guys Pier 5

Foto:Josephine Kuhn

Vi har haft den dejligste fælles familieferie i det nordjyske -Nanna og Josephine

Fries before guys Fumo

Foto:Josephine Kuhn

Restaurant Fumo

Ovenpå en dag fyldt med aktiviteter, skal der noget lækkert mad til og det kan man få på Fumo. Restaurant Fumo laver innovative og udsøgte retter. Familierne sluttede deres dag af med et udvalg af Fumos bedste retter. 

Kæmpe anbefaling til alle både med og uden børn om at nyde en storbyferie i Aalborg! - Nanna og Josephine