Musikkens Hus i Aalborg

Forårets kulturprogram i Nordjylland

Foto: Enjoy Nordjylland

Tag på oplevelse i forårets kulturelle skattekiste. Fra spændende forestillinger til musikoplevelser og meget mere. Vi har samlet en liste over de forskellige steder du kan besøge i det østlige Nordjylland.

Kulturhus Kappelborg

Kappelborg er Skagens helt særlige kulturhus, som er indrettet i den gamle Kappelborg Skole og indeholder bibliotek, biograf, musikskole, udstillingssal og scene.

Hos Kulturhus Kappelborg byder foråret 2024 blandt andet på frokostjazz med Sinne Eeg, koncert med Fætters, forestillingen LIBERTY og teaterstykket Dyrene i Hakkebakkeskoven. 

Se hele programmet for foråret 2024 hos Kulturhus Kappelborg her...

Kulturhus Kappelborg

Foto:Birgitte Borén

Arena Nord I Frederikshavn

Foto:Arena Nord

Arena Nord

Arena Nord er et kultur-, konference- og sportscenter beliggende midt i Frederikshavn. Arena Nord har udover sig selv to venues, som er Maskinhallen og Det Musiske Hus. Her finder du både teater, koncerter, stand-up og foredrag.

Hos Arena Nord byder foråret 2024 blandt andet på comedy med Jonas Mogensen, teaterstykket "2084", komedien "Jytte fra marketing er desværre gået for i dag" og Special Olympics Idrætsfestival. 

Se hele programmet for foråret 2024 hos Arena Nord her...

Aalborg Kongres & Kultur Center

er et af Skandinaviens største kongres- og kulturcentre. Her kan du opleve alt fra comedy, koncerter og musicals til ballet, opera og spændende foredrag.

Hos Aalborg Kongres & Kultur Center byder foråret 2024 på alt fra showet "Rhythm of the Dance", musik med Birthe Kjær, comedy med Linda P, en hyldest til ABBA med " THE SHOW - A tribute to ABBA"  til arrangementer i drivhuset i en kombination af fællesspisning og underholdning.

Se hele programmet for foråret 2024 hos Aalborg Kongres & Kultur Center her...

Aalborghallen i Aalborg Kongres & Kultur Center: AKKC

Foto:Aalborg Kongres & Kultur Center

Musikkens Hus i Aalborg

Foto:Mette Johnsen

Musikkens Hus i Aalborg

Med sin placering lige ned til Limfjorden, er Musikkens Hus et smukt vartegn for hele Nordjylland. I programmet finder du arrangementer af forskellige størrelser, indenfor forskellige genre, med fokus på fællesskaber og for både børn, unge og voksne – fra fortryllende symfoniske værker og gribende foredrag, til shows der får publikum op af stolene. Musikkens Hus er med andre ord et relevant, vedkommende samlingssted, hvor kærligheden til musikken er i højsædet.

Hos Musikkens Hus byder foråret 2024 på alt fra klassiskmusik med Mozart og Bruckner - spillet af Christopher Park og musikere fra Det Jyske Musikkonservatorium, pop/rock musik med Carpark North til foredrag med Rasmus Tantholdt eller Jan Mølby.

Se hele programmet for foråret 2024 hos Musikkens Hus her...

Aalborg Teater

er landets fjerde største teater. Sæsonprogrammet bevæger sig indenfor mange forskellige genrer, alt fra store klassikere, ny dansk dramatik, storslåede musicals og eventyrlige forestillinger, og byder på oplevelser for både små og store gæster.

På Aalborg Teater byder foråret 2024 både på klassikere som Ingmar Bergmans "Høstsonaten" og "Orlando" af Virginia Woolf, samt opsætningen af Morten Münsters bestsellerbog "Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag".

Se hele programmet for foråret 2024 på Aalborg Teater her...

Aalborg Teater

Foto:Aalborg Teater

DGI Huset Nordkraft

Foto:Destination NORD

Nordkraft

Engang forsynede Nordkraft aalborgenserne med elektricitet. I dag er det en helt anden kraft, der strømmer ud fra det gamle, kulfyrede kraftværk: Kulturkraft.

Skråen i Nordkraft

Spillesteddet Skråen har eksisteret siden 1978 og leverer rytmisk musik, stand-up og shows i høj klasse

Hos Skråen byder foråret 2024 blandt andet på comedy med Ruben Søltoft, MGP Galla Show og koncerter med Andreas Odbjerg, Sanne Salomonsen eller Niels Hausgaard.

Se hele programmet for foråret 2024 hos Skråen her...

Teater Nordkraft

Teater Nordkraft er Aalborgs nyeste teater, og præsenterer ny og udfordrende scenekunst på tværs af genrer, nationalitet og alder. Et sikkert sted at gå hen, hvis man trænger til en kulturel oplevelse.

Hos Teater Nordkraft byder foråret 2024 blandt andet på stykkerne "Hvis jeg var EN HUND", "Betty Blue" og "Hvorfor mig?"

Se hele programmet for foråret 2024 hos Teater Nordkraft her...

Teater Nordkraft

Foto:Teater Nordkraft

Biograf sal i Biffen Nordkraft

Foto:Biffen Nordkraft

Biffen

Biffen tilbyder en unik biografoplevelse, og har siden 1989 har specialiseret sig i at finde små filmperler, som fortjener et stort publikum. Biffen er stedet, hvor du kan opleve filmhistoriens vigtigste værker og nye filmperler. Her kan du se klassikere, kultfilm, stumfilm, mv..

Hos Biffen byder foråret 2024 på den Oscar nominerede film ’Io Capitano’, opera med La Boheme Teatro Regio 2021, dokumentar om den hollandsk-fødte Cornelis Vreeswijk og StrikkeBiffen med blandt andet filmen 'Den grænseløse'. 

Se hele programmet for foråret 2024 hos Biffen her...

Kunsten Museum of Modern Art

Find meget mere kultur

- og kunst

Foto: @diana_aud