Musikkens Hus i Aalborg

Efterårets kulturprogram i Nordjylland

Foto: Enjoy Nordjylland

Tag på oplevelse i efterårets kulturelle skattekiste. Fra spændende forestillinger til musikoplevelser og meget mere. Vi har samlet en liste over de forskellige steder du kan besøge i det østlige Nordjylland.

Kulturhus Kappelborg

Kappelborg er Skagens helt særlige kulturhus, som er indrettet i den gamle Kappelborg Skole og indeholder bibliotek, biograf, musikskole, udstillingssal og scene.

Hos Kulturhus Kappelborg byder efteråret 2023 blandt andet på frokostjazz med Ken Norris, koncert med AURA, teaterstykket ILT og Skagen Kammermusik Festival.

Se hele programmet for efteråret 2023 hos Kulturhus Kappelborg her...

Kulturhus Kappelborg

Foto:Birgitte Borén

Arena Nord I Frederikshavn

Foto:Arena Nord

Arena Nord

Arena Nord er et kultur-, konference- og sportscenter beliggende midt i Frederikshavn. Arena Nord har udover sig selv to venues, som er Maskinhallen og Det Musiske Hus. Her finder du både teater, koncerter, stand-up og foredrag.

Hos Arena Nord byder efteråret 2023 blandt andet på comedy med Jonas Mogensen, teaterstykket "Fra Regnormenes liv", Blues Heaven festivallen og den internationale tatoveringsmesse Nordic Ink Festival.

Se hele programmet for efteråret 2023 hos Arena Nord her...

Aalborg Kongres & Kultur Center

er et af Skandinaviens største kongres- og kulturcentre. Her kan du opleve alt fra comedy, koncerter og musicals til ballet, opera og spændende foredrag.

Hos Aalborg Kongres & Kultur Center byder efteråret 2023 på alt fra musicalen Pipi Langstrømpe, musik med Birthe Kjær, balletten Nødeknækkeren af Grand Kyiv Ballet til arrangementer i drivhuset i en kombination af fællesspisning og underholdning.

Se hele programmet for efteråret 2023 hos Aalborg Kongres & Kultur Center her...

Aalborghallen i Aalborg Kongres & Kultur Center: AKKC

Foto:Aalborg Kongres & Kultur Center

Musikkens Hus i Aalborg

Foto:Mette Johnsen

Musikkens Hus i Aalborg

Med sin placering lige ned til Limfjorden, er Musikkens Hus et smukt vartegn for hele Nordjylland. I programmet finder du arrangementer af forskellige størrelser, indenfor forskellige genre, med fokus på fællesskaber og for både børn, unge og voksne – fra fortryllende symfoniske værker og gribende foredrag, til shows der får publikum op af stolene. Musikkens Hus er med andre ord et relevant, vedkommende samlingssted, hvor kærligheden til musikken er i højsædet.

Hos Musikkens Hus byder efteråret 2023 på alt fra klassiskmusik med Tjajkovskij og Beethoven - spillet af Christian Li og Aalborg Symfoniorkester, pop/rock musik med Hugorm feat. Frank Hvam til foredrag med Rasmus Tantholdt eller Hella Joof.

Se hele programmet for efteråret 2023 hos Musikkens Hus her...

Aalborg Teater

er landets fjerde største teater. Sæsonprogrammet bevæger sig indenfor mange forskellige genrer, alt fra store klassikere, ny dansk dramatik, storslåede musicals og eventyrlige forestillinger, og byder på oplevelser for både små og store gæster.

På Aalborg Teater byder efteråret 2023 både på klassikere som Astrid Lindgrens "Mio, min Mio", "Laser og pjalter" af Bertolt Brecht og Ludvig Holbergs "Maskerade", samt den første opsætning af Glenn Bechs bestsellerbog "Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet".

Se hele programmet for efteråret 2023 på Aalborg Teater her...

Aalborg Teater

Foto:Aalborg Teater

DGI Huset Nordkraft

Foto:Destination NORD

Nordkraft

Engang forsynede Nordkraft aalborgenserne med elektricitet. I dag er det en helt anden kraft, der strømmer ud fra det gamle, kulfyrede kraftværk: Kulturkraft.

Skråen i Nordkraft

Spillesteddet Skråen har eksisteret siden 1978 og leverer rytmisk musik, stand-up og shows i høj klasse

Hos Skråen byder efteråret 2023 blandt andet på comedy med Uffe Holm, show med Hr. Skæg til koncert med Tessa, Tim Christensen eller Barselona.

Se hele programmet for efteråret 2023 hos Skråen her...

Teater Nordkraft

Teater Nordkraft er Aalborgs nyeste teater, og præsenterer ny og udfordrende scenekunst på tværs af genrer, nationalitet og alder. Et sikkert sted at gå hen, hvis man trænger til en kulturel oplevelse.

Hos Teater Nordkraft byder efteråret 2023 blandt andet på stykkerne Hvor der er fugle, Mit stille hjem og Peddersen og Findus - Rævejagten

Se hele programmet for efteråret 2023 hos Teater Nordkraft her...

Teater Nordkraft

Foto:Teater Nordkraft

Biograf sal i Biffen Nordkraft

Foto:Biffen Nordkraft

Biffen

Biffen tilbyder en unik biografoplevelse, og har siden 1989 har specialiseret sig i at finde små filmperler, som fortjener et stort publikum. Biffen er stedet, hvor du kan opleve filmhistoriens vigtigste værker og nye filmperler. Her kan du se klassikere, kultfilm, stumfilm, mv..

Hos Biffen byder efteråret 2023 på alt fra den marokkanske film ’Den blå kaftan’, komme i strikkebiffen og se filmen 'Munken' til den sexologiske filmkanon hvor filmen 'Kald mig Lucía' med introduktion af sexologiprofessor Christian Graugaard.

Se hele programmet for efteråret 2023 hos Biffen her...

Kunsten Museum of Modern Art

Find meget mere kultur

- og kunst

Foto: @diana_aud