Christine Delmar

Christine og familien fra Aalborg

Foto: Christine Delmar

Familien har besøgt Nordeuropas største akvarium Nordsøen Oceanarium, det tropiske vandland på Scandic The Reef, spist lækkert smørrebrød på Smørgåsen, badet blandt palmerne på Palmestranden og oplevet det naturskønne område Bangsbo i Frederikshavn.

Vi inviterede familien Delmar med mor Christine, far Mikkel og sønnerne Sylvester og Pilou på tur rundt i vores destination. Christine og hendes familie bor i Aalborg. Christine er en vaskeægte DIY’er, og hun tonede for nogle år tilbage frem i TV2-succesen Nybyggerne.  Vi inviterede Christine og hendes familie på opdagelse i Børnenes Nordjylland. Du kan læse om Christines 48 timer i Børnenes Nordjylland her.

Det gule pakhus

Foto:Christine Delmar

Familien nød en hyggelig frokost i Nordsøen Oceanariums café efter mange timer med opdagelser. Senere, til aftensmaden, glædede de sig over et lækkert måltid i Scandic The Reefs restaurant. Efter en dag fuld af eventyr og oplevelser, krøb familien til køjs på det samme hotel, Scandic The Reef, og nød en afslappende nat på dette familievenlige sted.

Jeg bliver næsten nødt til at skrue min begrejstring ned, men ærligt, har vi bare haft den dejligste tur med ungerne. Ingen forventninger, bare tid sammen og skønne børnevenlige oplevelser - Christine Delmar