Gå til indhold
Kvinde på Utzon Center

Værdiskabelse gennem “legacy og outreach”

Foto: Destination Nord

Målet er at sikre forankring af den viden, der samles i Danmark og på destinationerne, når vi har værtskab for internationale kongresser.

Formålet med projektet er at styrke innovation, internationalisering og vækst i danske virksomheder ved at facilitere et større samspil mellem virksomhederne og de internationale forskere, specialister og beslutningstagere, der besøger Danmark i forbindelse med deres kongresdeltagelse – både før, under og efter kongresserne.

Målet er at sikre forankring af den viden, der samles i Danmark og på destinationerne, når vi har værtskab for internationale kongresser. Det sker gennem involvering af virksomheder, myndigheder, organisationer osv., som har interesse i det fagområde, som kongressen repræsenterer.

Projektets udbytte for dig som aktør:

Du får som aktør øget adgang til spændende ekspertviden og inspiration fra fagfolk opnået under destinationens større kongresser.

Samarbejdspartnere

MeetDenmark, som er forankret i Wonderful Copenhagen, er tovholder sammen med konsulentfirmaet Gaining Edge. Samarbejdspartnere er de øvrige byer i MeetDenmark-samarbejdet: Wonderful Copenhagen, VisitAarhus og Destination Fyn.

Tidsperiode

Projektet løber frem til ultimo 2022

Bevillingsgiver

Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Profilbillede af Kent Kordt Röder
Kontaktperson

Head of Convention

kent@destination-nord.dk

Mobil:+45 21244344

Mød os her: