Utzon Center

Værdiskabelse gennem “legacy og outreach”

Foto: Mett

Målet er at sikre forankring af den viden, der samles i Danmark og på destinationerne, når vi har værtskab for internationale kongresser.

Formålet med projektet er at styrke innovation, internationalisering og vækst i danske virksomheder ved at facilitere et større samspil mellem virksomhederne og de internationale forskere, specialister og beslutningstagere, der besøger Danmark i forbindelse med deres kongresdeltagelse – både før, under og efter kongresserne.

Målet er at sikre forankring af den viden, der samles i Danmark og på destinationerne, når vi har værtskab for internationale kongresser. Det sker gennem involvering af virksomheder, myndigheder, organisationer osv., som har interesse i det fagområde, som kongressen repræsenterer.

Projektets udbytte for dig som aktør:

Du får som aktør øget adgang til spændende ekspertviden og inspiration fra fagfolk opnået under destinationens større kongresser.

Samarbejdspartnere

MeetDenmark, som er forankret i Wonderful Copenhagen, er tovholder sammen med konsulentfirmaet Gaining Edge. Samarbejdspartnere er de øvrige byer i MeetDenmark-samarbejdet: Wonderful Copenhagen, VisitAarhus og Destination Fyn.

Tidsperiode

Projektet løber frem til ultimo 2022

Bevillingsgiver

Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Portræt af Helle
Kontaktperson

Project Manager

helle@aalborgcvb.dk