Umage video med Musikkens Hus

Nyt erhvervsturismekoncept: UMAGE

27.2.2024
Foto: Destination NORD

Konceptet ”Umage” sætter fokus på de mange gode historier, der viser, hvordan vi gør os Umage, når vi holder møder og konferencer i Nordjylland. Materialet består af en film og en digital publikation.

Ud over fremragende mødefaciliteter, smukke byer, gode restauranter, spændende butikker, velfungerende infrastruktur og en fantastisk natur, er det især menneskene bag møderne og konferencerne, der er det helt særlige. De gør sig nemlig umage hver dag, de er på arbejde. De leverer en særlig service, fordi de ikke kan lade være.
Det er de små særlige historier, der huskes af vores mange møde- og konferencegæster fra hele verden.
Det er helt naturligt, at taxichaufføren gør en ekstra indsats for at få kunden frem til tiden. Eller at kokke, receptionister og rengøringspersonale er opsat på at gøre selv små ting rigtigt for kundens samlede oplevelse. Men det er også de store fortællinger om, at vi gør os Umage.

Som når Aalborg Universitet byder velkommen til internationale forskere, eller når erhvervsdelegationer fra hele verden besøger Frederikshavn. Eller når hotellerne gør en ekstra indsats, fordi der er store sportsevents i byen. Det er Danmarks første ISO 20121-certificerede bæredygtige konferencested.

Både nationale og internationale mødebookere kan trygt sende erhvervskunder til vores destination. Derfor har vi udviklet konceptet, ”Umage”, som skal sætte fokus på de mange gode historier, der viser, hvem vi er i Nordjylland, og hvordan vi gør tingene. Vi synes nemlig, det er naturligt at gøre sig Umage. Som en del af konceptet har vi produceret en film, der fortæller de helt særlige Umage-historier i Aalborg og Frederikshavn. Her bliver det tydeligt, at vi nordjyder gør en ekstra indsats for at give vores kunder en særlig oplevelse.

Vi har tænkt på det hele, og vi gør os Umage – hver dag.

Både film og fortælling er på engelsk, fordi vi gerne vil have hele verden til at komme hertil.

Film og fortælling er udviklet med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og er en del af projektet Kickstart Dansk Turisme 2.0.