Aalborg Convention Bureau
Comwell Hvide Hus Aalborg

Føl dig hjemme i Nordjylland

Foto: Nicolas Cho Meier

Når du er væk hjemmefra, så er det vigtigt at have et komfortabelt overnatningssted, hvor du kan slappe af, lade op og gøre dig klar til en ny dag.

I planlægning af møder og konferencer er det vigtigt at finde gode, centrale og bæredygtige muligheder for overnatning. Nordjylland er i høj grad gearet til at tage imod dig med gæstfrihed og høj service, eftersom landsdelen er et af de mest besøgte i Danmark i forhold til både møde- og konferencegæster samt turister. Dine deltagerne kan se frem til at tjekke ind et godt og trygt sted, hvor de kan finde ro og samle ny energi efter en dag fuld af indtryk, oplevelser og selskab.
Street art i Aalborg

Foto:Enjoy Nordjylland

Limfjordsbroen Aalborg

Foto:Delsted Productions

Find overnatning for enhver smag

Prisniveauet i Nordjylland er meget fornuftigt, og mange af overnatningsstederne er tilmed certificerede for at kunne tilbyde grønne oplevelser i form af Green Key, Svanemærket og Det økologiske spisemærke. Du finder både hoteller, feriehuse, campingpladser, Bed & Breakfast, vandrerhjem, feriecentre samt slotte og herregårde, der kan tage godt imod dine gæster og sørge for, at alle får en gæstfri modtagelse og en velfortjent nats søvn.

Jeg tror, de fleste møde- og konferencedeltagere kan nikke genkendende til, at overnatning samt mad og drikke er mindste halvdelen af oplevelsen, som de husker bagefter. Derfor skal du sørge for, at de både føler sig udhvilede og mættede af gode indtryk.

Mette Dam, Project Manager

Aalborg Havnefront

Foto:Thomas Vilhelmsen

Vælg det bedste

Det er naturligvis meget forskellige ønsker og behov, du skal imødekomme for at gøre alle møde- og konferencedeltagere glade. Derfor har Enjoy Nordjylland lavet en søgeportal, hvor det er gjort nemt for dig at få vist kriterier som klassifikationer, mærkeordninger, kapacitet og faciliteter på de forskellige overnatningssteder. Tilmed kan du søge efter alt fra attraktioner, aktiviteter, transport, mad og drikke til el-ladestandere med mere.

Få vores anbefalinger

Tag fat i os hos Aalborg Convention Bureau for at få gratis råd og kyndig hjælp til at finde det perfekte overnatningssted. Vi kan både hjælpe med sparring, reservationer og indhentning af priser.