Aalborg Convention Bureau
Kunsten og Aalborg Tårnet

Aalborg Convention Bureau er din samarbejdspartner

Foto: Destination NORD

Tag os med på råd, når dit møde, din konference eller event skal holdes i Nordjylland. Vi står gratis til rådighed med indsigtsfuld sparring på baggrund af et stort lokalkendskab samt 30 års erfaring forbundet at planlægge og rådgive om nationale og internationale møder og konferencer.

Med base i den nordjyske hovedstad, Aalborg, kan vi fra 13. niveau i det gamle kulkraftværk, Nordkraft, kigge stolt ud over en storslået region med rigtig meget at byde på. Herfra har vi et godt overblik over alle de enestående muligheder for at byde møde- og konferencedeltagere velkomne til Nordjylland og vise dem vej til fantastiske, nordjyske oplevelser.

AAU - Create

Foto:Destination NORD

Hjelmerstald

Foto:Enjoy Nordjylland

Bliv klogere og forbundet

Når du drager afsted til møde, konference eller event, har du nok en klar forventning om at vende hjem med viden, inspiration og nye kontakter. Her er vi gerne behjælpelige med at sikre, at rammerne er optimale og understøtter netop de ønsker og behov for at opnå nye indsigter og netværkskontakter.

Utzon center

Foto:Mette Johnsen

Bliv rig på oplevelser

Under dit ophold i Aalborg og Nordjylland vil vi også gerne berige og inspirere dine møde- og konferencedeltagere på andre og mere uventede måder. Det gælder både under mødedeltagelse, hvor der på stedet kan arrangeres events, men der er også mange smukke og spændende steder, attraktioner, restauranter og meget andet i nærheden, som dine deltagerne både kan lære noget af eller aldrig vil glemme.

Bliv forbundet med os

Træf os i Nordkraft på Kjellerups Torv 5, niveau 13 midt i Aalborg. Du er naturligvis mere end velkommen til at ringe og skrive til os på nedenstående kontaktoplysninger, hvor du også finder links til vores LinkedIn-profiler. Vi håber meget på at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig trygt, sikkert og godt på vej til et vellykket arrangement i Nordjylland.