Lille Vildmose

Vinterferie i Aalborg for hele familien

Foto: Nicolas Cho Meier

Vinterferien i Aalborg er spækket med oplevelser for hele familien for alle sanser – og ikke mindst for de yngste. Så tag hinanden i hånden og gå ud og få en sjov og aktiv dag for store og små!

Se også vores guide: Nyd 48 timer i skønne Aalborg

Aktiviteter i vinterferien for hele familien

Vi har samlet en buket af sjove aktiviteter i vinterferien for både store og små. Lad jer inspirere her.

Liste
Kort
Aalborg Zoo - Falk
Foto: Aalborg Zoo

Vinterferie i Aalborg Zoo

Du er inviteret indenfor på vinterferie i Aalborg Zoo. I Zoo er der ikke to dage der er ens og byder uanset årstid på skønne oplevelser for hele familien. Der vil altid være masser aktiviteter i haven, hvor bl.a. dyrepassere fortæller om dagligdagen i zoo, så du både kan blive klogere og godt underholdt. Gennem engageret formidling deler Aalborg Zoo ud af sin store viden, naturglæde og store indsats for naturbevaring, så havens gæster får indsigt i denne vigtige del af Zoos arbejde.

Læs mere

Lav fantasifulde kunstværker på Kunsten

Der er masser af spændende kunst på Kunsten – og også mulighed for selv at være skabende kunstner. Her må der grines og synges, hygges og nørkles med alle de materialer, der er lagt frem. I bliver sat i gang af en af de professionelle kunstnere, og der er altid hjælp at hente, hvis I går i stå!

Læs mere

Klovnen der bare ikke var særlig sjov

Tag børnene i hånden og kom med på en munter tur i cirkus, når Aalborg Teater byder velkommen til årets børneforestilling om en klovn, der ikke er som de fleste andre klovne.

Læs mere

Skøjtebane på C.W. Obels Plads

Kom og slå jer løs på den anlagte skøjtebane i hjertet af Aalborg. Her er der plads til utallige grin og blå mærker for alle skøjteglade mennesker – store som små. Med de mange spise- og drikkemuligheder inden for rækkevidde, kan I nemt snuppe en dejlig kop kaffe eller lækker frokost efter en tur på skøjtebanen!

Læs mere

Oplev Aalborg i børnehøjde med din smartphone

Er I klar til at opleve Aalborg med leg, spænding og en lille smule gys undervejs? Så tag mobiltelefonen i hånden og bliv guidet rundt til de sjoveste, gratis oplevelser for børn i Aalborg. 

Læs mere

Street Art – få en ”wauw”-oplevelse

Tag hele familien med på ekspedition i byens rum og find nogle af de mere end 75 imponerende murmalerier på facaderne rundt om i Aalborg. Brug den digitale walk på enjoynordjylland.dk og få kunst i storskala.

Læs mere
Ubåd ved Springeren - Maritimt oplevelsescenter
Foto: Enjoy Nordjylland

Besøg ubåden Springeren

Maritimt Oplevelsescenter på Aalborg havn er fyldt med oplevelser for hele familien. Besøg for eksempel ubåden Springeren, der var en af de sidste danske ubåde i drift. 

Læs mere
Skatteøen musical
Foto: AKKC

Skatteøen

Se frem til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med sange som Ostesangen, Hispaniola og ikke mindst Fuld af nattens stjerner, når turen går til Skatteøen! En alletiders musical for hele familien, i AKKC.

Læs mere
Buller Billet
Foto: Aalborg Storcenter

Skattejagt i Aalborg Stocenter

Giv børnene en sjovere vinterferie med vores populære Buller Billet for kun 50kr. Lad børnene gå på skattejagt efter 10 spændende gaver i Aalborg Storcenter med deres eget skattekort, som viser vejen til 10 forskellige butikker, som hver står klar med en gave til børnene. Billetten kan indløses fra fredag den 16. februar til og med søndag den 25. februar 2024. Du kan i disse dage afhente dine gaver i butikkerne i centret.

Læs mere