Udsigtstårn i Lille Vildmose

Vinterferie i Aalborg for hele familien

Foto: Nicolas Cho Meier

Vinterferien i Aalborg er spækket med oplevelser for hele familien for alle sanser – og ikke mindst for de yngste. Så tag hinanden i hånden og gå ud og få en sjov og aktiv dag for store og små!

Se også vores guide: Nyd 48 timer i skønne Aalborg

Aktiviteter i vinterferien for hele familien

Vi har samlet en buket af sjove aktiviteter i vinterferien for både store og små. Lad jer inspirere her.

Liste
Kort

Street Art – få en ”wauw”-oplevelse

Tag hele familien med på ekspedition i byens rum og find nogle af de mere end 75 imponerende murmalerier på facaderne rundt om i Aalborg. Brug den digitale walk på enjoynordjylland.dk og få kunst i storskala.

Læs mere
Aalborg Zoo - Falk
Foto: Aalborg Zoo

Vinterferie i Aalborg Zoo

Du er inviteret indenfor på vinterferie i Aalborg Zoo. I Zoo er der ikke to dage der er ens og byder uanset årstid på skønne oplevelser for hele familien. Der vil altid være masser aktiviteter i haven, hvor bl.a. dyrepassere fortæller om dagligdagen i zoo, så du både kan blive klogere og godt underholdt. Gennem engageret formidling deler Aalborg Zoo ud af sin store viden, naturglæde og store indsats for naturbevaring, så havens gæster får indsigt i denne vigtige del af Zoos arbejde.

Læs mere

F.I.D.U.S. – gå på café og vær kreativ

Tag familien med på krea-café i Aalborgs hjerte og fornøj jer med alskens kreative sysler. FIDUS står for Familie, Ide, DIY, Upcycling, Social, og kun jeres fantasi sætter grænser for, hvad I – sammen eller hver for sig – kan lave. 

Læs mere

Lav fantasifulde breve på Kunsten

Der er masser af spændende kunst på Kunsten – og også mulighed for selv at være skabende kunstner. I vinterferien er Kunst-Lab omdannet til et kunst-posthus, hvor I, med hjælp fra professionelle kunstnere, kan skabe mærkelige, sjove, flotte og fantasifulde breve eller kunstværker, der kan sendes med posten. 

Læs mere

Byg med LEGO Minecraft og virtual reality på Utzon Center

Kom til workshop på Utzon Center, hvor både store og små kan gå på opdagelse i arkitekturen med LEGO og oplev, at din skulptur bliver scannet og lagt ind i Minecraft. Du bestemmer selv størrelse på din skulptur og det rum, den skal stå i – måske inspireret af centrets udstilling ”With love from Spain”.

Læs mere

”Men han har jo slet ikke noget tøj på”

Oplev en moderne gendigtning af H.C. Andersens kendte ”Kejserens nye klæder”, når Aalborg Teater inviterer til en farverig og stærkt underholdende forestilling for børn og barnlige sjæle.

Læs mere

Oplev Aalborg i børnehøjde med din smartphone

Er I klar til at opleve Aalborg med leg, spænding og en lille smule gys undervejs? Så tag mobiltelefonen i hånden og bliv guidet rundt til de sjoveste, gratis oplevelser for børn i Aalborg. 

Læs mere
Ubåd ved Springeren - Maritimt oplevelsescenter
Foto: Enjoy Nordjylland

Besøg ubåden Springeren

Maritimt Oplevelsescenter på Aalborg havn er fyldt med oplevelser for hele familien. Besøg for eksempel ubåden Springeren, der var en af de sidste danske ubåde i drift. 

Læs mere

Folk og Røvere i Kardemomme By

Syng med på Røvervisen og Papegøjen fra Amerika når Folk og Røvere i Kardemomme By byder på en musikalsk teateroplevelse for hele familien i AKKC.

Læs mere