©  Foto:

VesterØl - restaurant , gastropub og spisebar - med havudsigt

VesterØl er en restaurant, gastropub og spisebar på Læsø med en super beliggenhed med havudsigt og lige ved en af Læsøs bedste strande. Der er solnedgangsudsigt fra den store terrasse, og på menuen står alt fra midelhavsmad til lokale lækkerier fortolket med høj kvalitet. Udover maden er der også altid spændende vine, drinks og forskellige øl på kortet.

I et tidligere frysehus fra Læsø Fiskeindustri og med en fantastisk beliggenhed på Vesterø Havn med en stor vestvendt terrasse og udsigt til Læsøfærgens ankomst, solnedgange og Læsøs mest populære badestrand ligger VesterØl - et af Læsøs mest kendte spisesteder - restaurant, gastropub, spisebar eller blot ved navn, VesterØl.

Gastronomisk fyrtårn

Læsø – VesterØl gastropub og spisebar

VesterØl blev etableret i 2016, og slog sig straks fortjent fast både lokalt og nationalt som et af Læsøs nye gastronomiske fyrtårne med et hav af roser, nomineringer og priser. En blanding af rebelsk indretning og koncept suppleret med stor respekt for de lokale råvarer og så et gastronomiske håndværk i top, et spændende vin- og ølkort og så evnen til at levere en totaloplevelse for alle gæster uanset alder og baggrund.

Læsø – VesterØl gastropub og spisebar

VesterØl drives stadig af Læsø-fødte Kamilla Kristensen med en baggrund fra flere nordiske toprestauranter, og en uddannelse som både kok, tjener og sommelier i bagagen.

Lokalt samlingspunkt

Læsø – VesterØl gastropub og spisebar

VesterØl byder på masser af arrangementer med både mad og drikke - typisk få retter og altid med et spændende twist. Niveauet er højt, prisen sådan lidt bistro-agtig og stemningen uformel og hjerteligt, og især terrassen er i dage med godt vejr et samlingspunkt for både lokale, sommerhusejere og gæster fra nær og fjern. Der er også opstillet en food- og drinktruck, og der arrangeres jævnligt grill-aftener og musikbegivenheder.
Fælles for alle aktiviteter er, at de annonceres løbende på VesterØls sociale medier, og mest på deres Facebook:

Se VesterØls Facebook her >

 

Selskaber og catering

Det er også muligt at booke VesterØl til både private arrangementer eller firma-events af forskellig art.
VesterØl arbejder også tæt sammen med flere lokale virksomheder omkring events - fx Læsø GuestHouse og Læsø Slagteren.

Kontakt Kamilla på mail vesteroel@gmail.com og hør mere om mulighederne.

 

Et par gode links:

VesterØls Instagram >

VesterØls Facebook >