©  Foto:

TraPo

TraPo er Aalborgs autentiske italienske spisested. Her serveres der hver dag klassiske romerske og italienske retter med friske råvarer, lige efter italienernes hjerter.

På menukortet finder du både de evige klassikere som stenovnsbagte pizze, italienske pastaretter og sandwiches samt nogle af de italienske egnsretter, der står ejer og chefkok, romerske Carlo Liberati aller nærmest. Blandt favoritterne på det dynamiske menukort finder du derfor ofte både vitello tonnato, affettati misti, fritto misto de pesce og selvfølgelig pannacotta og tiramisu.

TraPo er en sammensætning af La Trattoria Popolare, som betyder det populære spisested, og det er netop atmosfæren fra et sådant sted, du møder, når du besøger TraPo. Her er stemningen nemlig helt uformel, afslappet og intim, så der er plads til at nyde maden og besøget.

TraPo sætter en ære i god kvalitet, og derfor kan du altid forvente at få serveret en frokost eller aftensmad, der er lavet med kærlighed til traditionerne i det italienske køkken.

TraPo er en del af Aalborgs Little Italy og italienske univers i Brix’s Gaard på C.W. Obelsplads. Når du træder ind i gården vil du opleve det som, at du træder ind i Roms gader. Ud over TraPo finder du i gårdens smukke lokaler også restauranten La Locanda og take away og delikatesse-forretningen La Bottega.