©  Foto:

Street art "Out in the Open" - AKUT - Danmarksgade 8

Den tyske AKUT har skabt et nyt vægmaleri i Aalborg ved navn "Fallen King".  

Den verdenskendte AKUT har været en stor del af det internationale street art miljø de sidste 10 år. Han er blandt andet kendt som den ene halvdel af duoen HERAKUT. 

AKUT har oprindelse i Tyskland, hvor han studerede visuel kommunikation/grafisk design på Bauhaus University i Weimar. I 90´erne var AKUT blandt de første til at lave grafitti i sin hjemby. I stedet for tagging og bogstaver, fokuserede han sine værker på fotorealisme. 

Om værket udtaler AKUT følgende: 

"Fallen King" er titlen på den lille vægmaleri, jeg malede som en tilføjelse til min nuværende soloudstilling i galleriets baggård i Aalborg, Danmark. Drengen er en skrøbelig, lille person med en ivrig og lysende sind og gigantiske ambitioner. Han vil efterligne sine rollemodeller og gerne have deres superkræfter. Desværre er det alt for tungt for ham at bruge dem ordentligt. Derfor må den selvudnævnte konge enten være tålmodig og give sig selv mere tid til at vokse, eller han bør slutte sig til gruppen af børn i hans miljø. For det sidste ville han være en lovende tilføjelse, fordi BØRNENE ER (IKKE) HELT I ORDEN og kunne bruge al den hjælp, de kan få.