©  Foto:

Street art - Olivia and her Heart of Gold - Europa Plads 4

I hjertet af Aalborg finder du dette 600m2 vægmalere fra den fantastiske Martin Ron, der symbolisere kærlighedens og håbets kraft i svære tider. 

Maleriet er beliggende foran byens centrale kildeparken, hvor den skildrer historien om Olivia og håbet og tiliden til kærligheden. 
"I midten af kompositionen ser man Olivia, klædt i rødt, kiggende trodsigt på os. Hendes øjne stråler af beslutsomhed og tapperhed, mens hun holder og klamrer sig til en gylden hjerteformet ballon. Dette hjerte er tilsyneladende repareret fra en tidligere punktering, men forbliver oppustet, hvilket symboliserer evnen til at overvinde modgang og hele vores følelsesmæssie sår. Olivia og hendes hjerte inviterer os til at omfavne vores eget mod og vitalitet til at møde forhindringer med beslutsomhed og til ikke at lade livets prikker besejre os. Hun minder os om, at kærlighed og håb kan genoprettet. At stille spørgsmålstegn ved vores begrænsninger for at møde udfordringer og fortsætte i forsvaret af vores mest elskede værdier. Derudover inspirer hun os til at finde styrke i vores sårbarhed, til at reparer vores beskadigede hjerter og til at forblive oppustede med kærlighed og håb, og dermed belyse vores vej i søgen efter opfyldelse og skønhed i livet."