©  Foto:

Springbakgaard Økologiske Bed & Breakfast

Springbakgaard, en firlænget stråtækt idyllisk gård fra 1777 med køreport og toppede brosten, beliggende højt over Limfjorden med en enestående udsigt mod nord og øst over fjordens holme og Nibe bredning.

De 17 ha. skov og mark, der hører til Springbakgaard, drives økologisk med krondyr, får, høns og islandske heste. Der findes også bevoksninger, små vandløb og slugter, som er gode levesteder for et væld af fugle, insekter, ræve, grævlinger, harer og rådyr.

Overnatningsmuligheder på Springbakgaard
I gårdens vest-længe, blev der i 2010 indrettet lejligheder i 2 plan på hver side af køreporten. Lejlighederne er opført med stor respekt for den oprindelige landstil og med miljøvenlige materialer. Der er sovepladser til hhv. 4 og 6 personer, samt eget bad og køkken. Morgenmad kan serveres.

Aktiviteter på Springbakgaard
I laden er der hestebokse med plads til ekstra heste, og der er masser af stier til gå- eller rideture rundt om gården, langs fjorden, på de nærliggende Vesthimmerlandske heder og ad cykelruterne rundt om hele Limfjorden.

Kun 1½ km til Barmer Købmand, som har de fleste dagligvarer og bus stop. 9 km til den gamle silde købstad, Nibe, 20 km til muslingebyen Løgstør, 30 km til Aalborg med lufthavn, banegård, zoo, et rigt kulturliv samt universitet.