©  Foto:

Skagen Forårsfestival 2023

Kom til Skagen Forårsfestival, som byder på fed livemusik og god stemning.

Glæd dig til nogle skønne dage til Skagen forårsfestival. Flere af byens overnatningssteder og populære musikalske legepladser er gået sammen om at tilbyde et udvalg af gode oplevelser i skønne Skagen

Skagen bliver fyldt med god stemning og livemusik

Under Skagen Forårsfestival kan du opleve livemusik forskellige steder i byen, så du kan kombinere gåture i naturen, shopping, besøg på muséer med noget go' musik.

Kulturhuset Kappelborg - Frokostjazz lørdag, med Mette Juul til en eftermiddag fyldt med jazzede toner. Læs mere...

Bodilles Kro - Fredag og lørdag aften har Bodilles Kro spiller Mads Toghøj dygtige fortolkninger af de gamle idoler, Elvis Presley, Johnny Cash, Kris Kristofferson og Hank Williams, samt nogle af sine egne dejlige sange. Læs mere... (Bemærk: Der er tilføjet ekstrakoncert fredag, da lørdag er udsolgt)

Viseværtshuset - Både fredag og lørdag aften er der livemusik - det er bare at kigge forbi.

Skagen Bryghus - Lørdag eftermiddag er der fuld knald på AC/DC coverbandet HIGH VOLTAGE.

Book et ophold til Forårsfestivalen

Kom til forrygende festlig fredag med et ophold på Color Hotel Skagen

På Color Hotel Skagen bliver forårsfestivalen skudt i gang med manér med en festlig Øl & Blues-aften. I samarbejde med Skagen Bryghus byder aftenen på en spændende ølsmagning, og efter ølsmagningen serverer kokkene en lækker og veltillavet tre-retters forårsmenu med efterfølgede livemusik med Knud-Erik Thrane og Jeppe Lindby, der spiller de skønneste fortolkninger af velkendte bluessange.

Læs mere

Bo på charmerende Hotel Petit, Sure Hotel Collection by BestWestern

Hotel Petit er et lille hyggeligt hotel med førsteklasses service og dejlige værelser. Du får en fantastisk beliggenhed lige ved siden af gågaden, tæt på havnen og Skagens Museum, så du som udgangspunkt kun er et stenkast, fra alle de musikalske oplevelser.

Skønt ophold på Foldens Hotel lige midt i Skagen by

Nyd en dejlig miniferie på Foldens Hotel, hvor du bor nærmest på byens gågade. Her har du lækre butikker, spændende attraktioner og gode spisesteder indenfor få hundrede meter, det bliver næsten ikke mere centralt.